Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Akselerasi Kab > 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor
247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor
  • 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor
  • 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor
  • 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor
  • 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor

247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor

KOVAX minangka supplier profesional lan produsen spare parts excavator.Produk kita kalebu: 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor, sensor, switch, solenoid, pompa banyu, pompa bahan bakar, turbocharger, motor starter, alternator, controller lan liya-liyane. merek utama yaiku Cummins, Kubota, Perkins, Yanmar, Isuzu dll.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor

 

1. Pengenalan produk

247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor pengontrol throttle modern Pengontrol throttle wis digawe elektronik. Kontrol throttle listrik kalebu sistem kontrol throttle elektronik. Sistem kasebut kalebu booster respon throttle, penambah respon throttle lan akselerator elektronik.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E312C 320C 320D

Nomer Part

247 - 5212

Tes

100% dites

Jinis

Motor Akselerasi Kab

Bobot

1-5 kg

Ukuran

Ukuran Standar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Pengontrol throttle listrik kurang mbutuhake pangopènan. Amarga kabeh bagean sing rumit saiki wis dibusak, kemungkinan rusak lan rusak luwih sithik. Kajaba iku, iki uga ngirit biaya pangopènan lan umur luwih dawa lan daya tahan Motor Akselerator Sertifikasi CE 247 - 5212.

 

4. Detail Produk

Kerajinan sing ketat, ngirit wektu lan energiAman lan perlindungan lingkungan, kuwat lan awet

Panggunaan jangka panjang tanpa teyeng, gagang sing nyaman Gampang dipasang lan disambungake

Stabilitas suhu bisa ndawakake umur produk lan njamin kinerja sing apik. Gesekan rendah njamin efisiensi dhuwur lan umur dawa

247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor Desain struktur sing prasaja lan dipercaya

 


Panas Tags: 247 - 5212 CE Sertifikasi Akselerator Motor, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.