Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Elektronik Throttle Control Motor > 247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik
247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik

247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik

Guangzhou jianleshun Co., Ltd. khusus ing 247 - 5232 Engine Parts Standard Size Electronic Throttle Control Motor,pressure sensor,turbocharger,solenoid valve grosir lan eceran suku cadang excavator. We would like to establish long-term grapyak hubungan bisnis karo esteemed company.If sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita langsung. We are looking nerusake kanggo pitakonan Panjenengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik

 

1. pengenalan produk

247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik posisi katup iki langsung ngontrol jumlah udhara diwenehake menyang silinder lan akibate nemtokake kacepetan engine lan torsi. Umume kendaraan ing dalan saiki duwe kontrol throttle elektronik. Sensor posisi throttle digunakake kanggo nggawe sistem kontrol loop tertutup kanggo mesthekake yen throttle mbukak menyang posisi sing bener.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

E312B E320B E330B

Jeneng Part

247 - 5232

Tipe Drive

Penggerak Listrik

Kapasitas ember

1.0~1.5m³

Sertifikasi

CE

 

3.fitur produk lan aplikasi

247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Elektronik Throttle Control Motor kauntungan utama saka throttle elektronik yaiku bisa gampang disambungake menyang sistem liyane kayata kontrol mesin, kontrol traksi, kontrol stabilitas elektronik lan kontrol cruise. Sistem liyane iki bisa ngontrol throttle yen perlu kanggo nambah safety kendaraan, penak lan ekonomi bahan bakar.

 

4. rincian produk

1.247 - 5232 Komponen Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik layanan sawise-adol banget.

2.100% jaminan kualitas, berkembang lan Pabrik tindakake asli;

Kabeh produk duwe garansi, Monitor lan Controller duwe Garansi 6 wulan.

pesenan cilik diijini

Kemasan asli, kemasan netral utawa kemasan khusus



Panas Tags: 247 - 5232 Bagian Mesin Ukuran Standar Motor Kontrol Throttle Elektronik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.