Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Elektronik Throttle Control Motor > 24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335
24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335
  • 24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 33524V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335
  • 24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 33524V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335

24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku 24V 11T 5.0kw Starter Motor Kanggo SANY 335. Kaluwihan kita ora mung dibayangke ing kualitas produk sing apik lan rega sing cukup, nanging uga sing paling penting, kita duwe tim kerjasama profesional lan efisien sing bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi sampurna. layanan pra-sales lan sawise-sales. Looking forward kanggo nggarap sampeyan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

24V 11T 5.0kw Starter Motor Kab Kanggo SANY 335

 

introduksi produk

24V 11T 5.0kw Starter Motor Kab Kanggo SANY 335 A starter (uga self-starter, cranking motor, utawa starter motor) minangka piranti sing digunakake kanggo muter (crank) mesin pembakaran internal supaya bisa miwiti operasi mesin ing daya dhewe. Wiwitan bisa dadi listrik, pneumatik, utawa hidrolik. Starter uga bisa dadi mesin pembakaran internal liyane ing kasus kasebut, contone, mesin sing gedhe banget, utawa mesin diesel ing aplikasi pertanian utawa penggalian.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Starter Motor Kab

Bahan

wesi

Nomer Model

SANY 335

warna

Minangka Photo Show

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

Motor Starter 24V 11T 5.0kw Kanggo SANY 335 Fungsi motor wiwitan yaiku kanggo miwiti mesin pembakaran. Motor listrik dadi basis saka motor wiwitan. Nalika saklar wiwitan diuripake, relay wiwitan nguripake motor listrik. Motor iki nyopir ring gear starter liwat gear pinion.

 

Detail Produk

1.24V 11T 5.0kw Starter Motor Kab Kanggo SANY 335

2. Iku adopts motor mikro-DC asli, kang nduweni kaluwihan saka kualitas dhuwur lan kacepetan dhuwur, kurang gangguan, torsi gedhe lan urip dhuwur;

3. Motor nganggo sensor posisi sing diimpor kanthi lengkap, dawa umur, presisi dhuwur;

4. desain Optimized saka njaba kothak sealing struktur, lan kabeh nggunakake kualitas dhuwur silikon sealing ring, nambah kemampuan anti banyu lan dustproof;

5.The excavator ing Papan sistem elektronik bisa kanggo ngontrol kabeh t





Panas Tags: Motor Starter 24V 11T 5.0kw Kanggo SANY 335, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.