Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Stepping Motor > Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600
Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600
  • Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600
  • Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600
  • Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600
  • Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600

Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600

KOVAX wis melu adol suku cadang excavator, turbocharger, Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600,sensor tekanan,alat diagnostik.Kita bisa nyedhiyakake macem-macem bagean asli motor throttle lan ngganti bagean.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600

 

1. Pengenalan produk

Motor Stepper Elektronik 24V 7824 - 30 - 1600 sensor ing throttle disebut sensor posisi throttle (TPS) banjur bakal komunikasi karo sistem manajemen engine supaya ngerti iku ing posisi sing bener. Ing inti, throttle body ngontrol jumlah hawa sing mili menyang mesin. Yaiku, jumlah udhara sing diidini ing njero dituduhake kanthi jarak tekan pedal sopir.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

PC120-5 PC200-5

Nomer Part

7824 - 30 - 1600

Tegangan

24V

Beban Tarik (N)

150

Sudut Rotasi(°ï¼‰

100

Sertifikasi

CE

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

24V Elektronik Stepper Motor 7824 - 30 - 1600 nyuda obah-bagean lan ngilangake engine nyandhang-mudhun lan pangopènan.kanggo safety saka driver, karo aktuator lan sensor ing panggonan, engine nampa informasi sing bener saka bukaan throttle.Kanthi cetha lan maca akurat saka ETC, kendaraan luwih gampang kanggo operate lan drivability nambah kathah.

 

4. Detail Produk

Tim teknis profesional, nyedhiyakake produk kualitas apik lan layanan After-sales sing apik.

Spare parts Excavator ing ukuran lengkap kasedhiya;

Kabeh produk duwe garansi.

24V Elektronik Stepper Motor 7824 - 30 - 1600 100% jaminan kualitas, berkembang lan Pabrik tindakake asli;



Panas Tags:

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.