Ngarep > Produk > Alat Diagnostik Excavator > 24V IDSS ISUZU Engine Detector
24V IDSS ISUZU Engine Detector
  • 24V IDSS ISUZU Engine Detector24V IDSS ISUZU Engine Detector
  • 24V IDSS ISUZU Engine Detector24V IDSS ISUZU Engine Detector
  • 24V IDSS ISUZU Engine Detector24V IDSS ISUZU Engine Detector
  • 24V IDSS ISUZU Engine Detector24V IDSS ISUZU Engine Detector

24V IDSS ISUZU Engine Detector

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd minangka salah sawijining perusahaan konstruksi mekanik profesional paling gedhe ing China. Perusahaan kita khusus kanggo ngasilake, ngembangake, lan adol bagean hidrolik excavator, kayata 24V IDSS ISUZU Engine Detector, monitor, rakitan motor throttle, katup solenoid, katup hidrolik, sensor, switch, kanggo macem-macem merek excavator (komatsu, ulat, hitachi, kobelco, sumitomo, daewoo, kato). Kajaba iku, perusahaan kita wis entuk reputasi sing apik ing macem-macem iki ing omah lan ing luar negeri. Produk kita laris ing Amerika, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Akeh bagean excavator sing digawe ing pabrik kita, duwe kualitas sing dipercaya lan layanan sawise adol. Sampeyan bakal remen kanggo nemokake sing ngimpor prices competitive lan produk full-ukuran langsung saka kita dadi gampang lan prasaja sing tuku saka supplier lokal. Kita ngarep-arep supaya bisa kerja sama kanthi jangka panjang karo sampeyan kabeh kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

24V IDSS ISUZU Engine Detector


1. Pengenalan produk

24V IDSS ISUZU Engine Detector E-IDSS USB-Link bisa digunakake kanthi apik, nanging ora ana konektor plug ECU/ECM, saengga ora bisa nulis data menyang ECM/ECU. fungsi liyane bisa sampurna didiagnosis, kalebu Euro IV, Euro 5 DPF fungsi regenerasi, kode injector, nulis VIN, pump diesel Fungsi kayata fungsi imbuhan e-idss iku piranti lunak USB-LINK Special Edition punika hardware.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

ISUZU

Aplikasi menyang

ISZU

Versi E-IDSS

7 / 2018

Industri sing ditrapake

IDSS ISUZU

Basa

Jepang, Inggris

Cara nganyari

dening hard disk

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

24V IDSS ISUZU Engine Detector mung bisa nguji sensor mesin Isuzu, adblue lan DPF saka Denso ECU/ECM. Bisa nguji sensor mesin Isuzu, adblue lan DPF saka Diagnostic Denso ECU nanging ora bisa nguji Bosch lan Delphi sistem ISUZU. Mung test denso isuzu,denso KATO,denso kobelco,denso Sumitomo denso HITACHI ECU/ECM.

 

4. Detail Produk

1. 24V IDSS ISUZU Engine Detector Service Informasi;
2. Diagnostik (Mesin, Transmisi, Sasis, Awak);
3. Pemrograman Kontrol

4. Nindakake tes diagnostik lan kalibrasi, lan kalibrasi

5. Dites lan menehi informasi babagan modul kasebut.



Panas Tags: 24V IDSS ISUZU Engine Detector, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.