Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > 24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan
24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan
  • 24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan

24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan

KOVAX minangka pabrik profesional 24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan. Produk utama kami meliputi Komatsu, KATO, Daewoo, Doosan, Isuzu, HITACHI dan Cummins dll. Kita wis nglaras reputasi apik banget kanggo produk kita ing pasar akeh negara. Gambar sing digawa KOVAX kanggo para pelanggan yaiku rega sing kompetitif, produk berkualitas tinggi lan layanan sing paling apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan

 

1. Pengenalan produk

24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan dirancang kanggo ngowahi energi listrik dadi gerakan lateral. Koil biasane kasusun saka kawat tembaga sing tatu ing bobine utawa tabung kothong supaya nalika arus listrik mili liwat kumparan, medan magnet digawe.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

DH220 - 5

Sertifikat

CE

warna

ireng

Jeneng Part

Solenoid Valve Coil Kab

Bahan

Tembaga

Tegangan

24V

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan inti utawa plunger iku komponen Magnetik sing gerakane nalika solenoid wis energized. Inti punika coaxial karo solenoid. Gerakan inti bakal nggawe utawa ngilangi segel sing ngontrol gerakan cairan kasebut. Nalika kumparan ora energized, springs bakal terus inti ing posisi normal.

 

4. Detail Produk

1. 24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo DoosanUrip iku dawa

2. 100% asli

3. Kualitas sing bisa dipercaya

4. pangiriman cepet lan rega apik






Panas Tags: 24V Solenoid Coil Kanggo Daewoo Doosan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.