Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Turbocharge banyu cooling > 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge
250 - 7700 Water Cooling Turbocharge
  • 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge250 - 7700 Water Cooling Turbocharge
  • 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge250 - 7700 Water Cooling Turbocharge
  • 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge250 - 7700 Water Cooling Turbocharge
  • 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge250 - 7700 Water Cooling Turbocharge

250 - 7700 Water Cooling Turbocharge

Guangzhou Jian le shun ana ing pasar grosir paling gedhe ing Guangzhou. Mulane, nduweni transportasi sing trep lan lingkungan sing apik. Ing produk 250 - 7700 Water Cooling TurboCharge wis dadi ekspor saka Asia, Timur Tengah. Eropa, AS lan negara lan wilayah liyane. Ningkatake elves perusahaan kita "manunggal, rajin, efisiensi dhuwur, inovasi", netepi kabijakan kita "adhedhasar kualitas, enterprising, milutaken, merek bahan atraktif." Kita mbentuk kesempatan emas iki kanggo nggawe masa depan sing cerah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

250 - 7700 Water Cooling Turbocharge

 

1. pengenalan produk

250 - 7700 Water Cooling Turbocharge Bentenane sing signifikan antarane mesin diesel turbocharged lan mesin bensin tradisional sing disedot sacara alami yaiku hawa sing mlebu mesin diesel dikompress sadurunge bahan bakar disuntikake. Iki ngendi turbocharger kritis kanggo output daya lan efisiensi mesin diesel.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

E330D

Jeneng Part

250-7700, 10R2969, 10R2858, 2507700

Bahan

wesi

Kualitas

100% dites

Desain

digawe ing china

 

3.fitur produk lan aplikasi

250 - 7700 Water Cooling TurboCharge kerjane kanggo ngompres hawa luwih akeh menyang silinder mesin. Nalika udhara dikompres, molekul oksigen luwih cedhak. Tambah ing udhara iki tegese nambah bahan bakar kanggo mesin intake alam ukuran padha. Mulane, ukuran mesin bisa dikurangi, digunakake kanggo mesin turbocharged, ngasilake kemasan sing luwih apik, efek bobot, lan ekonomi bahan bakar sing luwih apik.

 

4. rincian produk

1.250 - 7700 Water Cooling TurboCharge

2 Ngurangi kerugian gesekan bantalan, contone, nggunakake bantalan foil tinimbang bantalan minyak konvensional
3. Nggunakake variabel-nozzle utawa twin-gulung turbocharger
4. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck
5.Using kaping turbocharger sequentially utawa ing podo karo



Panas Tags: 250 - 7700 Water Cooling Turbocharge, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.