Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts
25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts
  • 25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts
  • 25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts

25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan bagean mesin konstruksi skala gedhe profesional lan macem-macem sing nggabungake pangembangan, produksi, penjualan lan layanan agensi. Produk utama yaiku 25220804 Solenoid Valve Assembly Kanggo Suku Cadang JCB 3CX. Produk didol ing saindenging negara lan diekspor menyang luar negeri, kayata: Malaysia, Singapura, Thailand, Jepang, Korea Selatan, Rusia, Amerika Serikat, Jerman, Prancis, Brasil, Timur Tengah lan luwih saka 30 negara lan wilayah. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo para pelanggan lan kanca-kanca kanggo nggawe masa depan sing apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts  

 

introduksi produk

25220804 Majelis Katup Solenoid Kanggo Spare Parts JCB 3CX Solenoid proporsional yaiku solenoid linier sing nuduhake gaya sing sebanding karo saiki sajrone sawetara winates. Kanthi nambahake spring bali menyang aplikasi, elektromagnet proporsional bisa dadi piranti posisi sing posisine sebanding karo arus lapangan.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

25 / 220804 459 / M2874

Nomer Model

3 CX 4 CX

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

25220804 Majelis Katup Solenoid Kanggo Spare Parts JCB 3CX Katup solenoid minangka katup elektromekanis sing dikontrol arus listrik. Arus mili liwat solenoida, yaiku gulungan kawat sing ngubengi inti logam. Nalika arus dilewati liwat solenoid, solenoid ngasilake medan magnet sing dikontrol. Medan magnet iki mengaruhi kahanan katup solenoid, nyebabake tutup mbukak utawa nutup.

 

Detail Produk

1.25220804 Solenoid Valve Majelis Kanggo JCB 3CX Spare Parts

2 Katup solenoid kudu bisa ngatasi suhu sing dhuwur lan sithik

3. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

4. Desain produk standar

5. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha



























Panas Tags: 25220804 Majelis Katup Solenoid Kanggo Suku Cadang JCB 3CX, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.