Ngarep > Produk > Bagian Hidrolik Excavator > Kepala Peluru Joystick > 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru
260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru
  • 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru
  • 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru
  • 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru
  • 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru

260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, kita duwe kemampuan kanggo ngedol ewu aksesoris excavator. Antarane produk utama, ana 260 - 3 - Atusan varietas A3A5 Carbon Steel Joystick Bullet Head, jajaran produk lengkap lan jaminan kualitas. Kita netepi prinsip golek pembangunan kanthi kualitas lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik tinimbang produk. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru

 

1. pengenalan produk

260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru pagawean joystick wis dadi umum ing akeh aplikasi industri lan manufaktur, kayata crane, jalur perakitan, peralatan kehutanan, truk pertambangan, lan excavator. Nyatane, panggunaan joystick kasebut akeh banget, saengga bisa ngganti tuas kontrol mekanik tradisional ing meh kabeh sistem kontrol hidrolik modern.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick Nangani Foot valve Bullet

Nomer Model

HD700 / HD820 / HD1023

Nomer Part

260 - 3 - A3A5

warna

Padha karo Foto

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala Peluru Kepala peluru joystick excavator dumunung ing njero gagang joystick. Saben joystick duwe 3

kepala peluru, lan siji sirah peluru kasusun saka papat bagean.bullet sleeve, peluru segel lenga, lan peluru O-ring. 4 peluru joystick digabungake dadi set.

 

4. rincian produk

1.260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Kepala peluru

2. Aksesoris perakitan Joystick

3. Kuwat

4. Tahan kanggo panas, lenga, lemes, tuwa lan gesekan amarga pigura banget lan khusus.

5. Ora gampang rusak



Panas Tags: 260 - 3 - A3A5 Carbon Steel Joystick Bullet Head, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.