Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Nyambung Plate Coupling > 262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling
262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling
  • 262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling
  • 262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling
  • 262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling
  • 262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling

262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling

Guangzhou Jianle Shun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif profesional ing industri mesin konstruksi sing nggabungake R&D, manufaktur lan dodolan. Produk kasebut kalebu produk kopling piring Sambungan Fleksibel 262 - 50T kanthi kualitas stabil lan dipercaya. Kualitas asale saka dedikasi, lan merek asale saka kapercayan. Kita gelem nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo domestik lan manca, ngembangake pasar sing luwih jembar, lan gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

262 - 50T Fleksibel Connecting plate kopling

 

1. pengenalan produk

262 - 50T Fleksibel Connecting plate coupling Pemilihan Material kanggo H-Series Couplings Couplings kita gawé digawe saka bahan asli - Hytrel. Wis elastisitas karet. Iku apik banget kanggo nyerep geter lan kejut. Iku uga banget ing panas, suhu kurang lan resistance lenga.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Part

262-50T

Fleksibel utawa Kaku

Fleksibel

Struktur

Roda nganggo grigi

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

262 - 50T Fleksibel Nyambung plate kopling Aku kaya kanggo nggawe iku cetha sing rega kopling kita diprodhuksi uga sethitik luwih dhuwur tinimbang liyane ', wiwit materi --- Hytrel. padha katon kaya padha dibandhingake karo liyane ', nanging kualitas beda.

 

4. rincian produk

1.262 - 50T Fleksibel Nyambung plate kopling

2.100% jaminan kualitas, ngembangake lan nggawe tindakake sing asli.

3. Kanggo ngowahi karakteristik geter saka unit puteran.
4. Kanggo nyambungake nyopir lan bagean mimpin.

 


Panas Tags: 262 - 50T Flexible Connecting plate coupling, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.