Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Nyambung Plate Coupling > 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate
281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate
  • 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate
  • 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate
  • 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate
  • 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate

281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate

Guangzhou Jianleshun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu mesin ing China. Produk operasi yaiku 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate

 

1. pengenalan produk

281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate Kopling kipas yaiku kipas pendingin mesin termostatik sing bisa freewheel ing suhu sing kurang nalika ora perlu pendinginan, saéngga mesin dadi luwih cepet, ngilangake beban sing ora perlu ing mesin. Nalika temperatur mundhak, kopling melu supaya kipas didorong dening daya mesin lan mindhah hawa kanggo adhem mesin.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Part

281 - 3588

Nomer Model

E320D

Struktur

Minangka Photo Show

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate Nalika mesin kelangan utawa malah ing suhu operasi normal, kopling penggemar sebagian ngeculake kipas pendingin radiator sing didorong kanthi mekanik mesin, umume ana ing ngarep pompa banyu lan didorong nganggo sabuk lan katrol sing disambungake. menyang crankshaft engine. Iki ngirit daya, amarga mesin ora kudu nyopir penggemar kanthi lengkap.

 

4. rincian produk

1.281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate

2. Pangembangan lan pabrik ngetutake sing asli

3. Digawe ing China kanthi kualitas apik banget

4. Diprodhuksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik



Panas Tags: 281 - 3588 OEM Engine Fan Clutch plate, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.