Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Turbocharge banyu cooling > 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar
291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar
  • 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar
  • 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar
  • 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar
  • 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar

291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar

Guangzhou Jianleshun Excavator Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan manufaktur mesin profesional paling gedhe ing China. Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi, pangembangan lan dodolan macem-macem ekskavator (Komatsu, Caterpillar, Hitachi, Kobelco, Sumitomo, Daewoo, Kato). Kajaba iku, 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar wis entuk reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Produk kita adol kanthi apik ing Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Kita ngarepake kerjasama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar

 

1. Pengenalan produk

 291-5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar Iku turbocharger sing maju dening gas exhaust, kayata turbin tradisional lan turbin sing muter turbin lan ngasilaken tekanan positif saka loro sumber daya iku kauntungan gedhe.


 Kanggo commuting rata-rata E-Turbo bakal nggunakake daya listrik kanggo ngidini engine kanggo operate luwih irit. Daya listrik iki bakal digunakake kanggo ngedongkrak turbin nalika ana gas buang sing cukup, sing asring diarani "turbin lag".

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

E345D

Jeneng Part

291 - 5480 / 750432 - 5005S

Bahan

wesi

Tipe ngine

C13

Desain

digawe ing china

 

3.fitur produk lan aplikasi

 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar Keterlambatan sing ana gandhengane karo turbin konvensional bisa diilangi, ukuran sakabèhé mesin bisa dikurangi lan asil sing padha bisa diprodhuksi. Turbocharging ora gumantung maneh karo energi saka gas buang.


 Antarane ukuran mesin sing luwih cilik lan kemampuan turbocharger listrik kanggo operate ing lambda 1 (ora kaya turbocharger exhaust-driven konvensional), bisa nyuda kabeh emisi saka mesin.

 

4. rincian produk

1.291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar

2. Nggunakake variabel-nozzle utawa twin-gulung turbocharger
3. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck

4. Nggunakake sistem antilag

5. Nggunakake katup spool turbocharger kanggo nambah kacepetan aliran gas exhaust menyang turbin (gulungan kembar)

 


Panas Tags: 291 - 5480 Water Cooling Turbocharge Ukuran Standar, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.