Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Air Conditioner > 293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C
293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C
  • 293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C

293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C

Guangzhou Jianleshun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa kurban baris lengkap bagean panggantos excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lsp. Antarane produk operasi yaiku 293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik yaiku kapercayan sing wis ditindakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C

 

1. pengenalan produk

 293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo pengontrol AC 320C, kabel lapangan sing metu kanggo mbatesi switch lan piranti penginderaan liyane bakal bisa digunakake ing voltase sing luwih murah, biasane 24 volt a.c. sistem isih umum digunakake.


 Panel bisa saling gegandhengan, lan kacilakan ing siji panel bisa nyebabake panel liyane lan peralatan sing disambungake, bisa digunakake kanthi cara sing ora disengaja.

 

2.Parameter produk spesifikasi

Jinis

Pengontrol AC Excavator

Bagian No

293-1136

Model No

320C / 320D

Tegangan

24V

Ukuran

Ukuran Normal

 

3.fitur produk lan aplikasi

293-1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C yen panel kontrol listrik nduweni daya mlebu saka pemutus sirkuit utama lan daya sing disebarake dening trafo utawa sumber daya, voltase sing beda-beda bisa disambungake menyang blok terminal kanggo nuntun daya sing luwih akeh ing saindhenging panel kontrol listrik.

 

4. rincian produk

1. 293-1136 Standard Ukuran Air Conditioner Control Panel Kanggo 320C

2.Konsol punika prasaja ing desain lan gampang kanggo operate.

3. Karakteristik stabil, linuwih dhuwur.

4. Desain struktur sing prasaja lan dipercaya

5. efisiensi dhuwur lan konsumsi kurang

6. console punika prasaja ing desain lan gampang kanggo operate.



Panas Tags: 293- 1136 Panel Kontrol Air Conditioner Ukuran Standar Kanggo 320C, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.