Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Controls Pilot Valve > 297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve
297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve
  • 297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve
  • 297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve

297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing spare parts excavator ing China. We utamané menehi hasil ing Komatsu, Caterpillar, Hitachi, John Deere, Volvo, , Kobelco, Sumitomo, Kato, Doosan lan Hyundai. Antarane produk kasebut yaiku 297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve Amarga produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing apik, kita wis entuk jaringan penjualan global ing saindenging Asia Tenggara, negara-negara Timur Tengah, pasar Eropa lan Amerika. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan umum lan entuk manfaat bebarengan. We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve

 

1. pengenalan produk

297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve Seri katup pilot iki utamane digunakake kanggo saluran minyak kontrol sistem hidrolik lan ngaktifake oli kontrol kanthi aliran lan tekanan sing sithik kanggo ngontrol tekanan output minyak pilot supaya bisa nyukupi syarat. babagan kahanan kerja sistem. Produk kasebut bisa diadopsi kanggo ngontrol katup multiway lan digunakake kanggo mesin rekayasa kaya excavator.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Katup Kontrol Joystick

Bagian No

297 - 0589

Nomer Model

E320D E330D E336D

warna

Padha karo foto

kasedhiyan

Ing saham


3.fitur produk lan aplikasi

297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve Excavator kontrol nangani, kang kalebu gagang awak utama lan sirkuit sinyal listrik, endi tombol rolling diatur ing awak utama nangani, tombol rolling disambungake kanthi listrik karo sirkuit sinyal listrik, lan bagean sirkuit beda ing sirkuit sinyal electrical diuripake dening muter tombol kanggo posisi beda, supaya sinyal electrical beda output.

 

4. rincian produk

1.297 - 0589 Chrome Steel Material Joystick Controls Pilot Valve

2.Bahan mentahan asli : kabeh produk kita digunakake bahan baku kualitas dhuwur
3. Operasi nangani dirancang miturut ergonomics lan ngrasa nyaman.
4. Macem-macem pilihan panel
5. Wangun gagang bisa nyukupi syarat ergonomis



Panas Tags: 297 - 0589 Bahan Baja Chrome Joystick Kontrol Katup Pilot, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.