Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140
300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140
  • 300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140
  • 300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140

300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pusat dagang paling gedhe saka suku cadang alat berat ing Guangzhou, China. Produk utama yaiku 300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140 Kita duwe sales profesional lan tim teknis kanggo nyedhiyakake layanan pra-sales lan sawise-sales. Kauntungan kita yaiku layanan sing paling apik, produk berkualitas tinggi lan rega sing paling kompetitif. ngenteni kerjasama sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140


introduksi produk

300426-00049A Panel pengukur LCD Excavator DX140 Instrumentasi excavator ditingkatake kanthi transmisi informasi ing panel tampilan liwat panel tampilan sing didhukung piranti lunak. Instrumen digital nampilake data arupa parameter numerik, pesen teks, utawa alat ukur grafis

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

DX140 DX350 DX225 DX220 DX380

Nomer Part

300426 - 00049A

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140 Ora kaya kluster instrumen elektromekanis ing jaman kepungkur, tampilan interaktif iki luwih serbaguna lan fleksibel. Unit digital nampa informasi saka macem-macem sensor diinstal ing engine lan transmisi, nalika unit analog tradisional disambungake menyang kabel sing nyedhiyani informasi lan ngirim. Tampilan analog modern nampa informasi kanthi cara sing padha karo unit digital, lan sawetara manufaktur isih nggunakake metode kabel spedometer.

 

Detail Produk

1.Tampilan informasi mesin sing gampang dideleng kanthi warna LCD grafis warna Peningkatan efisiensi operasi mesin kanthi tampilan akeh layar menu.

2.Monitoring saka kondisi operasi mesin dening lan grasping kahanan mesin liwat komunikasi.

3.300426-00049A Excavator LCD gauge panel DX140

4. Sistem Monitoring Manajemen Peralatan.

5.Advanced Intelligent Panel, produk saka Electronics










Panas Tags: 300426-00049A Panel pengukur LCD Excavator DX140, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.