Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225
300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225
  • 300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225
  • 300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225

300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing ekspor suku cadang mesin konstruksi. Produk utama yaiku 300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225 Produk kita luwih akeh macem-macem (kalebu: bagian hidrolik, bagian mesin, bagian elektronik, segel minyak) Produk kasebut laris ing Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Eropa lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225

 

introduksi produk

300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225 Digunakake kanggo ngawasi lan ngontrol mesin utawa jalur produksi, lan ing panggonan kayata pembangkit listrik tenaga nuklir, excavator, lan komputer mainframe. Nalika panel kontrol lawas asring dilengkapi tombol lan instrumen analog, saiki akeh kasus layar demek digunakake kanggo tujuan ngawasi lan ngontrol.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

DX140 DX350 DX225 DX220 DX380

Nomer Part

300426 - 00164V

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

300426-00164V Panel meter LCD monitor DX225 Panel kontrol minangka area sing rata, asring vertikal, ing ngendi instrumen kontrol utawa monitor ditampilake utawa minangka unit tertutup sing minangka bagean saka sistem sing bisa diakses pangguna, kayata panel kontrol sistem keamanan (uga disebut unit kontrol).

 

Detail Produk

1.300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225

2. Cocog sampurna kanggo excavator asli.

3. mesin teknologi dhuwur kuwat, dipercaya, ekonomi

4.Console punika prasaja ing desain lan gampang kanggo operate.

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur











Panas Tags: 300426-00164V Meter panel LCD monitor DX225, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.