Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator
3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator
  • 3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator

3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca khusus sing melu konstruksi mekanik ing China. Kita bisa nyedhiyakake kabeh suku cadang panggantos Excavator.Produk utama duwe 3050022 pipa selang hidrolik Radiator,throttle motor,turbocharger,sensor tekanan lan sateruse. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Uler, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lsp. Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik kanggo para pelanggan minangka iman sing tansah kita tindakake. Menehi pelanggan rega sing kompetitif ing pasar minangka perkara sing tansah kita lakoni. Kita pengin duwe kesempatan kanggo nindakake kerjasama win-win jangka panjang karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator


1. Pengenalan produk

 3050022 Radiator Pipa selang hidrolik digunakake kanggo tujuan utamane nggabungake port ing rong komponen sing obah, kudu cukup fleksibel kanggo mlengkung nalika komponen pindhah, kayata ing antarane jib lan lengen boom excavator. Keluwesan selang ditemtokake dening rating tekanan (lan jumlah gulungan tulangan), diameter lan konstruksi material.


 Hoses digunakake ing fashion iki dilengkapi ing peralatan seluler saka saben jinis, operator kabel ing mesin ngecor injeksi utawa automation, mekso hydraulic, traktor ngleksanakake, et al.


2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

EX200 - 2/3

Nomer Part

3050022

Bahan

EPDM

Jeneng Part

Down Selang Banyu

Kaliber/Kaliber1

55mm / 50mm

dawa

580 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 3050022 Pipa selang hidrolik Radiator uga minangka pilihan pipa kanggo nyuda gangguan lan getaran ing mesin hidrolik. Sawetara jinis pompa ngetokake gelombang tekanan menyang cairan nalika gear utawa piston tekan ruang tekanan, sing banjur resonates lan kedher pipa utawa komponen logam.


 Resonansi iki ana hubungane karo ukuran gabungan, wangun, massa lan geometri pipa, komponen, reservoir lan fitting.


 Resonansi iki angel diprediksi sadurunge unit daya utawa mesin digawe. Nanging, résonansi sing ngganggu bisa ditambah kanthi ngganti tabung kaku utawa pipa nganggo selang hidrolik. Kelenturan lan keluwesan alami hose bisa nyerep sawetara getaran sing disebabake dening pompa, nyuda resonansi, utawa ngganti nada, saengga intensitas swara suda.

 

4. Detail Produk

1. tahan panas

2. tahan abrasion

3. Akeh Model

4. 3050022 Pipa selang Radiator Hydraulic diprodhuksi saka bahan sing dipilih kanthi teliti kanthi kualitas standar nggunakake proses perawatan panas proses produksi standarâ € "kalebu kasus carburizing, nitriding, lan hardening induksi.



Panas Tags: 3050022 Pipa Selang Hidrolik Radiator, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.