Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Excavator Turbocharge Kab > 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm
314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm
  • 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm
  • 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm
  • 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm
  • 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm

314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm

Produk excavator Guangzhou Jianle Shun didol menyang luwih saka 30 provinsi lan kutha ing China lan luwih saka 10 negara ing Asia Tenggara, Eropa lan Afrika. Iki uga dadi basis produksi kanggo akeh perusahaan perdagangan manca domestik kanggo ngekspor turbocharger. Ing antarane, 314044 Engine Excavator Turbocharge Capacity 7150ccm paling populer ing pasar Asia Tenggara lan beroperasi kanthi integritas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm

 

1. Pengenalan produk

 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm Karakteristik operasi turbin ditemtokake dening bagean salib tartamtu saka aliran udara. Tenggorokan bagean salib ana ing zona transisi saka dalan mlebu volute.


 Kanthi nyuda bagean tenggorokan iki, luwih akeh gas buang sing dikurung ing hulu turbin, nyebabake rasio tekanan sing luwih dhuwur kanggo ningkatake kinerja turbin.


 Bagean salib aliran udara sing luwih cilik bisa ngasilake tekanan dorongan sing luwih dhuwur. Area cross-sectional aliran turbin bisa gampang diatur kanthi ngganti omah turbin.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

PC200 - 6

Jeneng Part

3539697 / 3539698

Bahan

baja

Tipe Engine

6D102

warna

Padha karo Foto

 

3.fitur produk lan aplikasi

 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm Karakteristik operasi turbin ditemtokake dening bagean salib tartamtu saka aliran udara. Tenggorokan bagean salib ana ing zona transisi saka dalan mlebu volute.


 Kanthi nyuda bagean tenggorokan iki, luwih akeh gas buang sing dikurung ing hulu turbin, nyebabake rasio tekanan sing luwih dhuwur kanggo ningkatake kinerja turbin.


 Bagean salib aliran udara sing luwih cilik bisa ngasilake tekanan dorongan sing luwih dhuwur. Area cross-sectional aliran turbin bisa gampang diatur kanthi ngganti omah turbin

 

4.rincian produk

1.314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm

2. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck

3. Nggunakake sistem antilag

4.Nalika Filter inlet kompresor ing sisih turbin ditemokake reged, banjur cukup udhara 5.ora njaluk diwenehake kanggo pangobongan kang ROOT sabab kanggo surging.

 


Panas Tags: 314044 Engine Excavator Turbocharge Kapasitas 7150ccm, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.