Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30
315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30
  • 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30
  • 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30

315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan excavator profesional. Perusahaan spesialisasi ing produksi, pangembangan lan dodolan macem-macem excavator. Produk utama yaiku 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31 / G24E30, kanthi kualitas sing dipercaya lan layanan sawise-sales sing apik. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30

 

introduksi produk

315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31 / G24E30 Solenoids digunakake ing akeh aplikasi kanggo nyedhiyani drive linear utawa Rotary ing sistem mechanical. Sanajan nyopir solenoid bisa gampang kaya nguripake lan mateni arus, asring kinerja sing luwih apik bisa dipikolehi kanthi nyopir nganggo IC khusus.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

315 - 4412

Nomer Model

KWE5K - 31 / G24E30

Model

E320B E325B E330B

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31 / G24E30 Solenoid valves digunakake ngendi aliran adi kudu otomatis kontrol. Lagi akeh digunakake ing macem-macem jinis tanduran lan peralatan. Macem-macem macem-macem desain kasedhiya ndadekake iku bisa kanggo milih katup dadi utamané cocok kanggo aplikasi ing pitakonan

 

Detail Produk

1. Desain produk standar

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3. Majeng diimpor Pabrik & peralatan testing

4. ing baris karo standar global

5.315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30






























Panas Tags: 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.