Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Control Ngalahake > 31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake
31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake
  • 31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake
  • 31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake

31N6 - 20210 Silver Joystick Control Ngalahake

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing pangembangan lan dodolan excavator, forklift, buldoser, loader lan aksesoris liyane. Produk utama kita yaiku 31N6 - 20210 Silver Joystick Control Handle kanthi kualitas lan layanan sing apik, produk kita laris ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, Eropa... Kita setya dadi pemasok suku cadang sing paling dipercaya ing China, welcome melu kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

31N6 - 20210 salaka Joystick Control Ngalahake

 

1. pengenalan produk

31N6 - 20210 Gagang Kontrol Joystick Perak Joystick excavator, utamane, ana hubungane karo joystick excavator sing bisa lelungan lan piranti kerja sing diartikulasikan excavator kanthi rong joystick. Joystick excavator miturut perwujudan sing disenengi saka penemuan saiki yaiku crawler tengen, crawler kiwa, struktur slewing ndhuwur ing crawler kiwa lan tengen, ember, lengen sing siji mburi disambungake kanthi rotatably.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick Excavator

Bagian No

31N6 - 20210

Model No

R215 - 7

warna

salaka

Ukuran

Ukuran Standar

 

3.fitur produk lan aplikasi

31N6 - 20210 salaka Joystick Control Ngalahake Joystick excavator kanggo manipulasi excavator, ujung liyane disambungake karo cantilever, ujung liyane disambungake menyang awak poros ndhuwur, joystick tengen dumunung ing sisih tengen driver. , lan joystick kiwa driver ing sisih kiwa, nalika joystick tengen diuripake nengen, crawler tengen maju, nguripake ngiwa kanggo maju mundur, minangka joystick tengen maju mundur, ember dioperasikake. minangka joystick tengen obah ngiwa lan nengen, boom dilakokno, joystick kiwa obah nengen.

 

4. Detail produk

1.31N6 - 20210 salaka Joystick Control Ngalahake

2.Saklar sisih siji pilihan
3. Biasane digunakake ing crane, peralatan konstruksi, peralatan tetanèn, peralatan pertambangan. Dipasang ing mekanisme operasi utawa katup sing dioperasikake pilot.
4. Proteksi gelar: Kontrol elemen nganti IP65 (Ndhuwur panel instalasi)

 


Panas Tags: 31N6 - 20210 Silver Joystick Control Handle, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.