Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU
3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU
  • 3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU
  • 3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU
  • 3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU
  • 3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU

3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU

Guangzhou Jianle Shun Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur peralatan cerdas canggih sing nggabungake produksi, sinau lan riset. Perusahaan iki dumunung ing Distrik Tianhe, Kutha Guangzhou, lan produk utama yaiku3408501 Engine Computer Controller Control Module ECM ECU, sing nduwe reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Looking nerusake kanggo kita kerjasama

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU

 

1. pengenalan produk

3408501 Modul Kontrol Pengontrol Komputer Mesin ECM ECU Modul Kontrol Mesin (ECM), uga disebut Unit Kontrol Mesin (ECU), mesthekake yen kendaraan sampeyan beroperasi kanthi kinerja sing optimal. ECM ngawasi umume sensor ing ruang mesin supaya bisa ngatur campuran bahan bakar udara kendaraan lan ngatur sistem kontrol emisi.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Modul Kontrol Elektronik ECM

Bagian No

3408501 4309175

Nomer Model

QSM11 QSM15

warna

Putih

Kualitas

Kualitas

 

3.parameter produk spesifikasi

3408501 Modul Kontrol Pengontrol Komputer Mesin ECM ECU ECM ngatur papat bagean utama sistem operasi kendaraan sampeyan: rasio bahan bakar udara, kacepetan idle, wektu katup variabel, lan wektu kontak. Ing babagan rasio udara-bahan bakar, ECM nggunakake sensor kanggo ngatur rasio oksigen kanggo bahan bakar sing dideteksi ing knalpot mobil sampeyan kanggo ndeteksi mesin sing sugih/ramping maca.

 

4. rincian produk

3408501 Engine Komputer Controller Control Module ECM ECU

2. linuwih
3.. Keamanan
4. awet
5. Sirkuit punika stabil
 


Panas Tags: 3408501 Engine Modul Kontrol Kontroler Komputer ECM ECU, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.