Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Excavator Turbocharge Kab > 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge
3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge
  • 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge
  • 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge
  • 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge
  • 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge

3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge

Produk excavator Guangzhou Jianle Shun didol menyang luwih saka 30 provinsi lan kutha ing China lan luwih saka 10 negara ing Asia Tenggara, Eropa lan Afrika. Iki uga dadi basis produksi kanggo akeh perusahaan perdagangan manca domestik kanggo ngekspor turbocharger. Antarane wong-wong mau, 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge paling populer ing pasar Asia Tenggara lan beroperasi kanthi integritas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge

 

1. Pengenalan produk

 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge Karakteristik operasi turbin ditemtokake dening bagean salib tartamtu saka aliran udara. Tenggorokan bagean salib ana ing zona transisi saka dalan mlebu volute.


 Kanthi nyuda bagean tenggorokan iki, luwih akeh gas buang sing dikurung ing hulu turbin, nyebabake rasio tekanan sing luwih dhuwur kanggo ningkatake kinerja turbin. Bagean salib aliran udara sing luwih cilik bisa ngasilake tekanan dorongan sing luwih dhuwur. Area cross-sectional aliran turbin bisa gampang diatur kanthi ngganti omah turbin.

 

2.Parameter produk spesifikasi

Model No.

PC200 - 6

Jeneng Part

3539697 / 3539698

Bahan

baja

Tipe Engine

6D102

warna

Padha karo Foto

 

3.fitur produk lan aplikasi

 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge Karakteristik operasi turbin ditemtokake dening bagean salib tartamtu saka aliran udara. Tenggorokan bagean salib ana ing zona transisi saka dalan mlebu volute.


 Kanthi nyuda bagean tenggorokan iki, luwih akeh gas buang sing dikurung ing hulu turbin, nyebabake rasio tekanan sing luwih dhuwur kanggo ningkatake kinerja turbin. Bagean salib aliran udara sing luwih cilik bisa ngasilake tekanan dorongan sing luwih dhuwur. Area cross-sectional aliran turbin bisa gampang diatur kanthi ngganti omah turbin

 

4. rincian produk

1.3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge

2. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck

3. Nggunakake sistem antilag

4.Nalika Filter inlet kompresor ing sisih turbin ditemokake reged, banjur cukup udhara 5.ora njaluk diwenehake kanggo pangobongan kang ROOT sabab kanggo surging.

 


Panas Tags: 3539697 110kw Power Excavator Turbocharger Engine Turbocharge, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.