Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D
35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D
  • 35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D
  • 35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D

35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan. Produk utama kita yaiku 35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D, Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan luwih saka 10 negara ing China. Kita gelem nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo domestik lan manca, ngembangake pasar sing luwih jembar, lan gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D


introduksi produk

35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D Tampilan kristal cair utawa LCD entuk definisi saka jenenge dhewe. Iki minangka gabungan saka rong kahanan materi, padhet lan cair. LCD nggunakake kristal cair kanggo ngasilake gambar sing katon


Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

CLG915D CLG922D CLG933D

Nomer Part

35B0149

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D titik tombol tampilan excavator iku papan sirkuit tampilan lan landasan layar tampilan sing disusun ing omah. Area tombol kalebu tombol mode kerja, lampu indikator, tombol fungsi lan tombol konfirmasi. Layar tampilan minangka layar LCD (tampilan kristal cair); Papan sirkuit ngawasi disambungake menyang dhuwur-efficiency DC (saiki langsung) diatur sumber daya.


Detail Produk

1. mesin teknologi dhuwur kuwat, dipercaya, ekonomi

2. efisiensi dhuwur lan konsumsi kurang

3. console punika prasaja ing desain lan gampang kanggo operate.

4. Boom, tongkat lan aksesoris liyane luwih fleksibel tinimbang liyane.

5.35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D






Panas Tags: 35B0149 Monitor LCD Display Gauge Panel Kanggo Liugong CLG915D, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.