Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Gubernur Throttle Motor > 386 3439 Black Throttle Motor Gubernur
386 3439 Black Throttle Motor Gubernur
  • 386 3439 Black Throttle Motor Gubernur386 3439 Black Throttle Motor Gubernur
  • 386 3439 Black Throttle Motor Gubernur386 3439 Black Throttle Motor Gubernur
  • 386 3439 Black Throttle Motor Gubernur386 3439 Black Throttle Motor Gubernur
  • 386 3439 Black Throttle Motor Gubernur386 3439 Black Throttle Motor Gubernur

386 3439 Black Throttle Motor Gubernur

KOVAX utamane melu 386 -3439 Black Throttle Motor Governor, throttle motor, turbocharger, solenoid valve, sensor tekanan, alat diagnostik, flywheel gear ring, joystick control valve lan liya-liyane. Produk perusahaan wis diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara , Timur Tengah, domestik gunggungipun luwih saka 10 negara.Kualitas produk stabil lan dipercaya.Kualitas asalé saka dedikasi, merek asalé saka kapercayan. Sugeng rawuh kanggo tuku 386 3439 Black Throttle Motor Governor saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

386 -3439 ireng Throttle Motor Gubernur

 

1. Pengenalan produk

386 3439 ireng Throttle Motor Governor kaya sistem cruise control ing excavator. Iki njaga kacepetan mesin pemotong rumput utawa produk listrik ruangan. padha supaya kacepetan anteng preduli saka mbukak engine (jumlah karya engine kudu nindakake).

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E312D2 / E320D2

Nomer Part

386 - 3439

warna

ireng

Tipe Drive

Penggerak Listrik

kasedhiyan

ing Simpenan

Paket

Packing Netral

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

386 -3439 Desain Gubernur Motor Throttle Ireng luwih gampang lan bagean luwih gampang diakses. Sirip pendingin lan kebersihan asupan udara penting banget karo gubernur pneumatik amarga owah-owahan aliran udara mengaruhi kacepetan.

 

4. Detail Produk

Akurasi data sing luwih gedhe nambah kemampuan drive kendaraan, sing bakal menehi respon lan ekonomi sing luwih apik.

2.386 -3439 ireng Throttle Motor Gubernur nggunakake segel dhuwur-reliabilitas lan kualitas dhuwur.

3. nggunakake positioner impor asli, awet lan akurat;

4. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur



Panas Tags: 386 3439 Gubernur Motor Throttle Ireng, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.