Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7
3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7
  • 3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 73864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7
  • 3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 73864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7

3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan bagean mesin konstruksi sing nggabungake R&D, agensi, dodolan domestik lan manca, lan e-commerce. Produk utama kalebu 3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7, sing kalebu macem-macem produk. Produk kasebut nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, tahan suhu dhuwur, ora ana deformasi, lan resistensi nyandhang dhuwur. Produk kasebut cocog karo macem-macem jinis bagean mesin konstruksi kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7

 

introduksi produk

3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7 Katup solenoid yaiku katup elektromekanis sing dikontrol arus listrik. Arus mili liwat solenoida, yaiku gulungan kawat sing ngubengi inti logam. Nalika arus dilewati liwat solenoid, solenoid ngasilake medan magnet sing dikontrol. Medan magnet iki mengaruhi kahanan katup solenoid, nyebabake tutup mbukak utawa nutup.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

3864274

Nomer Model

R225 - 7 LG920D S6K

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7 Solenoid cutoff bahan bakar diesel ngirim bahan bakar diesel saka tank bahan bakar mesin kanggo mesin. Katup solenoid mati bahan bakar diesel disambungake menyang sistem listrik utama mesin lan bisa ngawasi lan ndeteksi suhu sing ora normal utawa kegagalan mekanik. Yen ana sing salah, aliran saiki menyang solenoid bakal diselani, nyebabake solenoid nutup lan ngilangi pasokan diesel menyang mesin.

 

Detail Produk

1.3864274 Bagian Listrik Excavator Stop Solenoid Valve R225 - 7

2. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life

3. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

4.ing baris karo standar global

5.All produk wis lulus pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.






























Panas Tags: 3864274 Excavator Electric Parts Stop Solenoid Valve R225 - 7, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.