Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
  • 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
  • 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
  • 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
  • 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear

3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif profesional ing industri mesin konstruksi sing nggabungake manufaktur lan dodolan. Produk operasi3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear, amarga reputasi sing apik, produk kita wis akeh dipuji dening para pelanggan ing saindenging jagad. We look nerusake kanggo netepake long-term, loropaken, bebarengan ono gunane lan win-win kemitraan karo liyane lan liyane pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear


1. Pengenalan produk

3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear Efisiensi flywheel ditemtokake kanthi jumlah maksimum energi sing bisa disimpen saben bobot unit. Nalika kacepetan rotasi flywheel utawa kecepatan sudut tambah, energi sing disimpen mundhak; nanging, kaku uga mundhak. Yen kaku gelang ngluwihi kekuatan tensile saka materi, flywheel bakal break loro. Mangkono, kekuatan tarik mbatesi jumlah energi sing bisa disimpen ing flywheel.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Nomer Model:

3901774

Bahan:

baja

untu

159T

Spesifikasi

100% dites

Ukuran

Ukuran Standar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear Gear ring duwe untu sing bisa nyambung karo motor wiwitan supaya mesin bisa muter lan miwiti. Keterlibatan bola-bali karo wiwitan nyebabake untu gear ring rusak utawa rusak. Sawise didiagnosis, gear dering kudu diganti. Gir dering ATP dirancang supaya pas lan bisa digunakake kaya bagean asli kanggo njamin daya tahan lan umur dawa.

 

4. Detail Produk

1.3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear
2. Nyedhiyakake inersia rotasi supaya mesin tetep obah
3. Iku saldo crankshaft
4. Iku mbantu miwiti engine
5. Iku nyambungake kanggo transfer daya saka engine kanggo transmisi (bebarengan karo kopling)



Panas Tags: 3901774 Aluminium Material Flywheel Ring Gear, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.