Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > 3903309 Engine Flywheel Ring Gear
3903309 Engine Flywheel Ring Gear
  • 3903309 Engine Flywheel Ring Gear3903309 Engine Flywheel Ring Gear
  • 3903309 Engine Flywheel Ring Gear3903309 Engine Flywheel Ring Gear
  • 3903309 Engine Flywheel Ring Gear3903309 Engine Flywheel Ring Gear
  • 3903309 Engine Flywheel Ring Gear3903309 Engine Flywheel Ring Gear

3903309 Engine Flywheel Ring Gear

GGuangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus adol gear ring flywheel excavator. We are down-to-earth lan saestu tanggung jawab kanggo kita pelanggan. Our company attaches gedhe wigati kanggo kualitas produk lan layanan sawise-sales, lan tansah adheres kanggo semangat "wong-oriented, menang karo dateng". Excavator flywheel ring gear3903309 engine flywheel ring gear adol kanthi apik ing saindenging jagad, yen sampeyan duwe masalah kualitas ing proses kasebut, sampeyan bisa hubungi kita

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3903309 Engine Flywheel Ring Gear


1.Pambuka produk

 3903309 Engine Flywheel Ring Gear uga mrodhuksi ekonomi bahan bakar sing rada luwih apik ing mesin karburator (tanpa mateni bahan bakar ing rem mesin) lan kurang nyandhang ing kopling manual, nanging ndadékaké kanggo luwih nyandhang ing rem amarga ora ana maneh kemampuan kanggo nindakake engine braking. .


 Iki bisa nyebabake transmisi freewheel mbebayani kanggo digunakake ing truk lan mobil sing digerakake ing wilayah pegunungan, amarga aplikasi rem sing terus-terusan lan terus-terusan kanggo matesi kacepetan kendaraan bakal nyebabake overheating sistem rem lan banjur gagal total.


2.ProductParameter (Spesifikasi)

Model

4BT 6BT 4BT3 . 9 6BT5 . 9 4BTA3 . 9 6BTA5 . 9

Bagian No

3903309 / 3902133

untu

173T

Bahan

wesi

kahanan

anyar

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

3903309 Engine flywheel ring gear. Gamelan output daya saka sumber energi. Contone, flywheels digunakake ing mesin reciprocating amarga torsi aktif saka piston siji intermiten. Nyedhiyakake energi kanthi kacepetan sing ngluwihi kapasitas energi. Iki digayuh kanthi ngumpulake energi ing flywheel kanthi wektu lan banjur ngeculake kanthi cepet ing tingkat sing ngluwihi kapasitas energi.

 

4. Detail Produk

1.3903309 Engine flywheel ring gear

3. Ngirim energi ing tingkat ngluwihi kemampuan saka sumber energi. Iki digayuh kanthi ngumpulake energi ing flywheel kanthi wektu lan banjur ngeculake kanthi cepet, kanthi tingkat sing ngluwihi kemampuan sumber energi.

4. Ngontrol orientasi sistem mekanik, giroskop lan roda reaksi

4.3. Awet, Kokoh lan Urip dawa.



Panas Tags: 3903309 Engine Flywheel Ring Gear, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.