Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine
3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine
  • 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine
  • 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine
  • 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine
  • 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine

3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. wis ngetrapake strategi berorientasi panjaluk pelanggan sajrone pirang-pirang taun, ngarahake nyedhiyakake rega sing kompetitif lan layanan sawise adol sing dipercaya. Produk utama yaiku 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Mesin Cummins 4B / 6B nyedhiyakake produk berkualitas tinggi ing wektu sing padha, tansah ngarepake kontak sampeyan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3905427Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine

 

1. Pengenalan produk

3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins 4B / 6B Engine Flywheels biasane digunakake kanggo nyedhiyani output daya terus ngendi energi ing sistem ora terus. Ing mesin reciprocating, contone, flywheels digunakake kanggo Gamelan metu fluktuasi kecepatan sudut cepet saka crankshaft.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Model

4B / 6B

Bagian No

3905427

Tipe Gigi

Flywheel Ring Gear

Spesifikasi

100% dites

Teknik

Casting

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 3905427 Flywheel Ring Gear Gear Kanggo Mesin Cummins 4B / 6B A flywheel uga bisa digunakake kanggo nyuplai pulsa intermiten energi ing tingkat daya sing ngluwihi kabisan sumber energi sawijining.


 Iki digayuh kanthi nglumpukake energi ing flywheel sajrone sawetara wektu, kanthi tingkat sing cocog karo sumber energi, lan banjur ngeculake energi kanthi tingkat sing luwih dhuwur sajrone wektu sing relatif cendhak nalika dibutuhake. Contone, flywheels digunakake ing palu daya lan mesin riveting.

 

4. Detail Produk

1.3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Mesin Cummins 4B / 6B

2. Ngadopsi desain produk sing dianyari Cummins, pilihan materi sing dioptimalake, proses manufaktur sing maju lan teknologi produksi.
3. Kabeh ana ing baris karo standar global Cummins.
4. Miturut testing wektu dawa, bagean wis mbuktekaken dadi banget karo duration maneh, kualitas luwih, kinerja luwih dipercaya lan biaya pangopènan murah.



Panas Tags: 3905427 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Mesin Cummins 4B / 6B, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.