Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik > 410119 - 00038A Hydraulic Kaki Pedal Control Valve
410119 - 00038A Hydraulic Kaki Pedal Control Valve
  • 410119 - 00038A Hydraulic Kaki Pedal Control Valve410119 - 00038A Hydraulic Kaki Pedal Control Valve

410119 - 00038A Hydraulic Kaki Pedal Control Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, kita duwe kemampuan kanggo ngedol ewu aksesoris excavator. Produk utama yaiku410119 - 00038A Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik, macem-macem produk, jaminan kualitas. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

410119 - 00038AH Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik

 

1. pengenalan produk

410119 - 00038A Hydraulic Foot Pedal Control Valve Hydraulic bisa nggedhekake fungsi excavator, supaya excavator ora mung excavator, angkat, lan nindakake, nanging uga éling crushing, nglereni bar baja, nyekel bahan, etc kanthi ngganti layanan hydraulic beda.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Katup Pedal Kaki Hidrolik

Bagian No

410119 - 00038A

Nomer Model

DX260 DX300

Bahan

wesi

Status Kesehatan

anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

410119 - 00038A Katup Kontrol Pedal Kaki Hidraulik Njupuk pipa ing ngendi palu pamisah dipasang minangka conto, sistem hidrolik palu pamisah kalebu sambungan kerja lan kontrol sirkuit lenga. Ing tumindak sirkuit lenga, dikontrol dening pemutus sing dikontrol dening katup pilot.

 

4. rincian produk

1.410119 - 00038A Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik

2.. Tekanan die cast pedal
3. Trep kanggo operate tanpa ketegangan fisik
4. Spring bali jinis
5. Katup karo kunci uga kasedhiya

 


Panas Tags: 410119 - 00038A Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.