Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Stepping Motor > 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng
4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng
  • 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng
  • 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng
  • 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng
  • 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng

4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng

Guangzhou jianleshun Co., Ltd minangka salah sawijining perusahaan konstruksi mekanik profesional paling gedhe ing China. Perusahaan kita khusus kanggo ngasilake, ngembangake, lan adol bagean listrik lan hidrolik excavator, kayata 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng, monitor, rakitan motor throttle, katup solenoid, katup hidrolik, sensor, switch, kanggo macem-macem merek bagean excavator. Produk kita laris ing Amerika, Eropa, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Afrika lan negara liya lan wilayah. Bagian excavator digawe ing pabrik kita, duwe kualitas sing dipercaya lan layanan sawise adol.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng

 

1. Pengenalan produk

 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng throttle body minangka bagéyan penting saka sistem asupan udara sing ngontrol hawa sing mili menyang mesin. Dumunung ing antarane intake udara lan manifold mesin ing ngendi hawa seger ditarik menyang mesin kanggo proses pembakaran.


 Jumlah udara sing diidini menyang mesin sajrone proses iki dikontrol dening katup kupu. Katup kupu-kupu minangka katup datar pivoting sing dikontrol dening pedal gas liwat kabel utawa kabel yen dikontrol kanthi elektronik.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

EX200 - 1 EX200 - 2 EX200 - 3

Nomer Part

4257163

Tegangan

12V utawa 24V

Garansi

3 wulan

Ukuran

Ukuran standar

Bobot

1-5KG

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng digunakake ing piranti kontrol katup throttle sing dikontrol sacara elektronik ing sistem katup throttle elektronik tanpa kabel ing antarane pedal akselerator excavator. Katup throttle duwe sensor bukaan akselerator kanggo ndeteksi tingkat akselerator mbukak sing cocog karo tingkat pedal akselerator ditekan.


 Motor throttle mbukak lan nutup katup throttle kanggo nanggepi nilai deteksi sensor bukaan akselerator.

 

4.Detail Produk

1. Kualitas dhuwur, operasi stabil lan umur dawa 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng

2. nggunakake positioner diimpor asli, awet lan akurat;

3.Motor nganggo sensor posisi sing diimpor kanthi lengkap, dawa umur, presisi dhuwur;

4.Optimized desain kothak njaba struktur sealing, lan kabeh nggunakake kualitas dhuwur silikon sealing ring, nambah kemampuan anti banyu lan dustproof;



Panas Tags: 4257163 Motor Stepping Ukuran Sedheng, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.