Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Coil Kab > 4306924 Solenoid Coil 12/24V
4306924 Solenoid Coil 12/24V
  • 4306924 Solenoid Coil 12/24V4306924 Solenoid Coil 12/24V
  • 4306924 Solenoid Coil 12/24V4306924 Solenoid Coil 12/24V

4306924 Solenoid Coil 12/24V

KOVAX minangka produsen spare parts excavator skala gedhe lan supplier ing China. Kita wis spesialis ing sensor tekanan lenga excavator kanggo akèh taun. Produk kita duwe 4306924 Solenoid Coil 12/24Vadvantage lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4306924 Solenoid Coil 12/24V


1. Pengenalan produk

4306924 Solenoid Coil 12/24V,Solenoid Engine dianggo miturut hukum daya tarik elektromagnetik. Magnetik kumparan narik plunger, lan distributor spark digunakake kanggo nimbulaké elektromagnet kanggo mindhah minangka saben posisi piston tanpa nggunakake sensor utawa mikrokontroler. Nalika arus listrik diwenehake menyang konduktor, medan magnet disetel ing permukaane. Medan magnet iki tumindak minangka elektromagnet. Gaya elektromagnetik sing diasilake gumantung saka arus ing jero gulungan lan jumlah lilitan ing gulungan.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

3 CX 4 CX

Nomer Part

4306924

warna

ireng

Jeneng Part

Solenoid Valve Coil Kab

Bahan

logam

Tegangan

12V/24V

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

4306924 Solenoid Coil 12/24V Solenoida digunakake akeh ing switch amarga bisa ngowahi arus listrik dadi aksi mekanik. Kapadhetan gulungan, jumlah lilitan, lan arus ing solenoid nemtokake medan magnet. Medan magnet seragam ing solenoid ana ing tengah solenoid dawa.

 

 4. Detail Produk

1. Coil Pack kanggo Solenoid Valve mathuk JCB 3CX

2. Loro-lorone bolongan ukuran 24mm
3. Kualitas, Bagian Non-Asli
4. Ngganti JCB OEM No.. 477/00824

5.4306924 Solenoid Coil 12/24Vpangiriman cepet lan rega apik




Panas Tags: 4306924 Solenoid Coil 12/24V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.