Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Wiper > 4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu
4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu
  • 4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu
  • 4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu
  • 4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu
  • 4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu

4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu

Guangzhou Jianleshun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, etc. Antarane produk operasi yaiku 4426355 Gray Wiper Control Panel. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu

 

1. pengenalan produk

4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu Salah sawijining masalah sing ditemokake karo excavator yaiku carane nuduhake menyang operator ambane sing digali ember supaya elevasi utawa tingkat sing bener dipikolehi kanthi proses penggalian. Masalah sing gegandhengan yaiku pinggiran ember bisa ora katon saka operator.


2.parameter produk spesifikasi

Model No

ZAXIS200 / ZAXIS220 / ZAXIS330

Jeneng Part

4426355

Tegangan Rated

24V

Panggonan Asal

CHINA

warna

abu-abu


3.fitur produk lan aplikasi

 4426355 Panel Kontrol Wiper Abu-abu Salah sawijining cara sing dikenal kanggo nunjukake kedalaman yaiku nggunakake sensor sudut sing ngukur sudut relatif antarane dasar mesin, boom, tongkat, lan ember, lan kanggo ngetung ambane ember, nggunakake prinsip geometri, diwenehi sudut diukur lan dawa pranala.


 Ambane sing diwilang banjur ditampilake kanggo operator, minangka rincian produk sing dibeberke

 

4.rincian produk

1.4426355 Panel Kontrol Wiper abu-abu

2. Miturut spesifikasi pabrik asli.

3. Gampang kanggo operate

4. Karakteristik stabil, linuwih dhuwur.

5. Aplikasi kanggo: penggali spare part excavator listrik

 


Panas Tags: 4426355 Panel Kontrol Wiper Abu-abu, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.