Ngarep > Produk > Kit Seal Excavator > Kit Segel Lengan Ember > 4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit
4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit
  • 4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit

4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit

KOVAX minangka produsen produk kit segel excavator kanthi fasilitas pengujian sing dilengkapi kanthi apik lan tenaga teknis sing kuat. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega sing cukup lan desain sing apik, produk kita akeh digunakake ing mesin teknik lan industri liyane. Produk kita akeh banget. diakoni lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan sosial sing terus ganti.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan sukses bebarengan! Welcome to buy 4438684 High Temperature Resistance Bucket Arm Seal Kit saka kita .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4438684 Dhuwur Suhu Resistance Bucket Arm Seal Kit


1. pengenalan produk

 4438684 Kit segel lengen ember tahan suhu dhuwur digunakake kanggo nutup bukaan ing antarane macem-macem komponen ing silinder hidrolik. Iki dirancang kanggo nahan cairan hidrolik, ngilangi rereged padhet utawa cair, lan njaga tekanan hidrolik.


 Tugas kasebut mbutuhake macem-macem desain segel lan fitur sing nambah kinerja. Materi segel kudu salaras karo irregularities ing lumahing logam kanggo mblokir wacana adi.


 Kanggo nyetel owah-owahan ukuran longkangan reresik, segel kudu nggedhekake utawa compress cepet kanggo tindakake variasi dimensi. Pungkasan, kanggo nolak extruded menyang celah, segel kudu duwe modulus lan kekerasan sing cukup kanggo nahan stres geser sing diasilake dening tekanan sistem.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

Deere

Jeneng Part

4438684

Bahan

PU

mboseni

200 mm

Rod Segel

140 mm

 

3.fitur produk lan aplikasi

4438684 Kit segel lengen ember tahan suhu dhuwur digunakake kanggo nyegah bocor saka silinder. Seal Hidraulik bisa nahan tekanan dhuwur, suhu ekstrem lan gaya transversal ing silinder. Fungsi utama kanggo fungsi Hydraulic Seals ngluwihi nyegah bocor cairan.

 

4. rincian produk

1.Ozon lan resistance kimia

2. tahan suhu dhuwur

3. Tahan cuaca sing apik banget

4. Anti-tuwa, keluwesan apik

5.4438684 Tahan suhu tinggi ember lengan segel kit Suhu:-35 ~ + 110 ° C



Panas Tags: 4438684 Kit Segel Lengan Ember Tahan Suhu Tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.