4442368 Arm Seal Kit
  • 4442368 Arm Seal Kit4442368 Arm Seal Kit

4442368 Arm Seal Kit

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. didegake ing taun 2009, perusahaan kita duwe pengalaman 10 taun, yaiku perusahaan pasokan bagean mesin konstruksi sing profesional lan macem-macem, perusahaan kita khusus ing kit segel excavator. Produk kita cocok kanggo: komatsu, ulat, Hitachi, sumitomo, kato, daewoo, hyundai, kobelco, Volvo lan aksesoris excavator kualitas merek liyane. produk kita ing saindhenging negara lan diekspor jaban rangkah, Swara taun kita wis ing semangat pembangunan industri, gotong royong lan filosofi bisnis keuntungan bebarengan, nampa akeh sudagar domestik lan manca kanca kang memuji dhuwur.Welcome kanggo tuku 4442368 Arm Seal Kit saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4442368 Arm Seal Kit


1. pengenalan produk

 4442368 Arm Seal Kit tumindak minangka alangi tekanan kanggo njaga cairan operasi ing silinder. Padha uga nyedhiyani film lubrication lancip ing rod piston sing lubricates segel rod lan segel wiper. Pelumas uga nyegah karat ing permukaan rod piston. Nanging, film lubrication kudu cukup lancip supaya bali internal kanggo silinder sak stroke bali.


 Milih profil lan bahan kanggo sistem rod sealing tugas Komplek, considering kabeh bisa designs silinder lan kritéria aplikasi. Rod lan buffer segel teka ing macem-macem profil lan ing sawetara saka sudhut bahan, seri, lan ukuran kanggo nindakake ing macem-macem kahanan operasi lan aplikasi.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZAX110 - 1

Jeneng Part

4448394

Bahan

PU

Tipe Shell

Tipe Ditutup

bobot

0,5 kg

 

3.fitur produk lan aplikasi

 4442368 Arm Seal Kit Buffer segel nglindhungi rod segel kanthi nyuda magnitudo puncak tekanan. Puncak tekanan tiba-tiba bisa kedadeyan kanthi gaya eksternal sing tumindak ing rod piston, diwiwiti dening cairan ing jero silinder lan nggawe tekanan cairan sing luwih dhuwur ing silinder.


 Puncak tekanan iki bisa ngluwihi tekanan operasi sistem. Buffer seal—ing kombinasi karo rod seal—nyedhiyani sistem rod sealing efektif kanggo silinder ing aplikasi heavy-tugas ing dhuwur suhu lan tekanan.

 

4. rincian produk

1.4442368 Arm Seal Kit

2.Bahan-bahan kanthi daya tahan dhuwur lan tahan tekanan lan panas digunakake kanggo Kovax Seal Kit.

3. Mangga tindakake pandhuan OEM kanggo ngganti item repair segel.

4. Nyegah intrusi impurity

5. Pangopènan tekanan



Panas Tags: 4442368 Arm Seal Kit, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.