Ngarep > Produk > Kit Seal Excavator > Kit Segel Lengan Ember > 4448394 Kit Segel Silinder Ember
4448394 Kit Segel Silinder Ember
  • 4448394 Kit Segel Silinder Ember4448394 Kit Segel Silinder Ember

4448394 Kit Segel Silinder Ember

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd.wis melu construction machinery asu laut kanggo 10 taun, wis fokus ing kualitas produk, punika fokus ing kualitas dhuwur 4448394 Bucket Cylinder Seal Kit produksi lan sales lan account agen lan technical support saka perusahaan profesional.We looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4448394 Kit Segel Silinder Ember

 

1. pengenalan produk

 4448394 Kit Segel Silinder Ember Buffer segel nglindhungi segel rod kanthi nyuda magnitudo puncak tekanan. Puncak tekanan tiba-tiba bisa kedadeyan kanthi gaya eksternal sing tumindak ing rod piston, diwiwiti dening cairan ing jero silinder lan nggawe tekanan cairan sing luwih dhuwur ing silinder.


 Puncak tekanan iki bisa ngluwihi tekanan operasi sistem. Buffer seal—ing kombinasi karo rod seal—nyedhiyani sistem rod sealing efektif kanggo silinder ing aplikasi heavy-tugas ing dhuwur suhu lan tekanan.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZAX110 - 1

Jeneng Part

4448394

Bahan

PU

Gaya produk

Kit Segel Silinder Ember

kasedhiyan

ing Simpenan

 

3.fitur produk lan aplikasi

 4448394 Ember Cylinder Seal Kit tumindak minangka alangi meksa kanggo njaga adi operasi nang silinder. Padha uga nyedhiyani film lubrication lancip ing rod piston sing lubricates segel rod lan segel wiper. Pelumas uga nyegah karat ing permukaan rod piston. Nanging, film lubrication kudu cukup lancip supaya bali internal kanggo silinder sak stroke bali.


 Milih profil lan bahan kanggo sistem rod sealing tugas Komplek, considering kabeh bisa designs silinder lan kritéria aplikasi. Rod lan buffer segel teka ing macem-macem profil lan ing sawetara saka sudhut bahan, seri, lan ukuran kanggo nindakake ing macem-macem kahanan operasi lan aplikasi.

 

4. rincian produk

1.Ozon lan resistance kimia

2. tahan suhu dhuwur

3. Tahan cuaca sing apik banget

4.4448394 Ember Cylinder Seal Kit



Panas Tags: 4448394 Kit Segel Silinder Ember, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.