Ngarep > Produk > Kit Seal Excavator > Kit Segel Lengan Ember > 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit
4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit
  • 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit

4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka pemasok suku cadang excavator profesional sing fokus ing adol suku cadang excavator. perusahaan kita ngedol excavator segel kit, kalebu (Komatsu, Cat, Hitachi, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, Volvo) lan merek liyane.Kualitas stabil, layanan apik lan rega sing kompetitif wis menang dipercaya pelanggan ing saindenging jagad. Sugeng rawuh kanggo tuku 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit

 

1. pengenalan produk

4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit digunakake kanggo nutup celah ing antarane macem-macem bagean saka silinder hidrolik. Ing sistem kasebut, ana 2 jinis utama segel hidrolik.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZAX130

Jeneng Part

4448395

Bahan

karet

Tipe Shell

Tipe Ditutup

Layanan

OEM

 

3.fitur produk lan aplikasi

 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit Dynamic seal: Dirancang kanggo nutup macem-macem bagean kanthi gerakan relatif. Bisa digunakake ing tekanan dhuwur lan sanajan rod lan segel silinder hidrolik ana ing gerakan timbal balik ing antarane sirah lan rod sing nyambungake.


 Segel statis: Bagean segel kit segel statis sing ora ana ing gerakan relatif. Iki digunakake ing macem-macem lokasi miturut konstruksi lan tampilan silinder hidrolik. Rod sambungan lan piston minangka area utama ing ngendi segel kasebut digunakake.

 

4. rincian produk

bukti debu,
2. Segel poros,
3. resistance suhu dhuwur lan kurang
4. Pangopènan tekanan
5. resistance gesekan 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit



Panas Tags: 4448395 Arm Bucket Hydraulic Cylinder Seal Kit, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.