Ngarep > Produk > Kit Seal Excavator > Kit Segel Lengan Ember > 4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit
4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit
  • 4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit

4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit

KOVAX minangka pabrik suku cadang excavator kanthi pengalaman meh 10 taun. Kita gawé 4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit. Kualitas paling dhuwur, rega sing paling disenengi. Kita diakoni dening para panuku domestik lan manca.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit


1.introduksi produk

4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit digunakake kanggo nyegah bocor saka silinder. Seal Hidraulik bisa nahan tekanan dhuwur, suhu ekstrem lan gaya transversal ing silinder. Fungsi utama kanggo fungsi Hydraulic Seals ngluwihi nyegah bocor cairan.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZX1000K - 3

Jeneng Part

4448397

Bahan

karet

BORE

100 mm

ROD

70 mm

 

3.fitur produk lan aplikasi

 4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit nduweni peran penting ing silinder hidrolikâ € ”padha ngemot cairan lan nyegah bocor cairan ing antarane komponen. Padha dadi rong kategori utama: dinamis lan statis. Segel dinamis digunakake ing antarane bagean sing ana ing gerakan relatif.


 Segel kanggo sistem rod sealing nglindhungi gerakan reciprocating dinamis kanggo rod piston lan sirah. Gerakan reciprocating dinamis ing antarane piston lan silinder bore minangka area liyane saka silinder hidrolik sing nggunakake segel dinamis.

 

4. rincian produk

1.4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit

2.Ozon lan resistance kimia

3.tekanan dhuwur;

4. tekanan rendah;

5. tahan gesekan.



Panas Tags: 4448397 Hydraulic Boom Cylinder Seal Kit, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.