Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab > knob kontrol throttle excavator > 4483285 OEM Excavator Throttle Knob
4483285 OEM Excavator Throttle Knob
  • 4483285 OEM Excavator Throttle Knob4483285 OEM Excavator Throttle Knob
  • 4483285 OEM Excavator Throttle Knob4483285 OEM Excavator Throttle Knob
  • 4483285 OEM Excavator Throttle Knob4483285 OEM Excavator Throttle Knob
  • 4483285 OEM Excavator Throttle Knob4483285 OEM Excavator Throttle Knob

4483285 OEM Excavator Throttle Knob

Guangzhou Jianleshun Machinery Parts Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu konstruksi mekanik ing China. Kita bisa nyedhiyakake spare parts kanggo Excavator Throttle Knob. Aplikasi Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan sapiturute. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing apik minangka kapercayan sing tansah kita tindakake. Kita wis kerja keras kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi rega sing kompetitif. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan. Sugeng rawuh kanggo tuku 4483285 OEM Excavator Throttle Knob saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4483285 OEM Excavator Throttle Knob


1. pengenalan produk

 4483285 OEM Excavator Throttle Knob nggunakake spring kanggo mencet tombol ing awak, tinimbang dering karet damping asli, rampung ngatasi dering karet damping amarga geter lan gampang Gagal saka cacat, supaya throttle knob kedadean ora akurat, nambah linuwih saka pindah, nyuda Gagal mesin, supaya minangka kanggo nambah efficiency karya;


 Model sarana adopts screwdriver meneng kanggo tetep nyambung sensor karo awak, èfèktif ngindari kahanan sing posisi watesan saka piranti mandrel rawan kanggo disconnection, kang ora mung trep kanggo Processing lan ngurangi biaya panggunaan, nanging uga banget. trep kanggo panggantos lan pangopènan sawise nyandhang.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

ZAXIS120 ZAXIS200

Nomer Part

4483285 4482656

kasedhiyan

Saham sugih

Status Kesehatan

anyar

warna

Padha karo foto

 

3.fitur produk lan aplikasi

 4483285 OEM Excavator Throttle Knob khusus ana hubungane karo kenop sing digunakake kanggo ngontrol throttle mesin konstruksi.


 Kalebu tombol, ngisor tombol wis disusun karo basa tombol, tombol liwat spring dipencet ing awak, tombol liwat meneng pisanan tetep ing awak, kasedhiya karo mandrel a, mandrel dipasang karo bantalan. , ngisor mandrel liwat sensor, sensor wis disambungake tetep karo awak liwat meneng screwdriver kapindho.

 

4. rincian produk

1.4483285 OEM Excavator Throttle Knob

2. layanan OEM

3.We nawakake layanan ndandani utawa ijol-ijolan kanthi gratis ing garansi 3 wulan.

4. PENGIRIMAN CEPAT



Panas Tags: 4483285 OEM Excavator Throttle Knob, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.