Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D
457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D
  • 457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D
  • 457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D

457-9878 Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D, manufaktur lan dodolan. Produk utama kami yaiku 457-9878Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D. Kajaba iku, perusahaan kita duwe reputasi dhuwur ing omah lan ing luar negeri. Produk kita adol kanthi apik ing Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. looking nerusake kanggo kerjasama!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


457-9878Katup Solenoid Pompa Hidrolik Kanggo CAT330D/336D

 

introduksi produk

457-9878Katup Solenoid Pompa Hidrolik Kanggo CAT330D / 336DA Rotary Solenoid minangka aktuator, kaya solenoid linier. Padha nindakake gerakan rotasi karo torsi tartamtu liwat amba rotasi ditetepake. Mode operasi solenoid rotary Kendrion bisa dadi monostabil utawa bistable

 

Parameter produk spesifikasi ‰


Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

457 - 9878

Nomer Model

E330 / E336D

Bahan

Cast Iron

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

457-9878Katup Solenoid Pompa Hidrolik Kanggo CAT330D / 336D Ing desain monostable, reset wis rampung nggunakake spring. Desain bistable adhedhasar kuwalikan saka voltase sumber kanggo ngganti arah rotasi ing sistem polarisasi. Amarga wektu ngoper cendhak lan torsi nyekeli gedhe, sistem mbutuhake mung jumlah cilik saka saiki, saéngga ngirit energi

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Saliyane ngoper TCTerms, solenoids Rotary uga nindakake tugas actuating ing mesin lan sistem.

3.Solenoid Rotary Bistable bisa ndandani posisi pungkasan ing loro-lorone karo torsi nyekeli dhuwur.

4.457-9878Katup Solenoid Pompa Hidrolik Kanggo CAT330D/336D





























Panas Tags: 457-9878Hydraulic Pump Solenoid Valve Kanggo CAT330D/336D, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.