Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Elektronik Throttle Control Motor > 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik
4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik
  • 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik

4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik

KOVAX 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik kanggo Hyundai, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik kanggo Hyundai. Kanthi spesifikasi lengkap, KOVAX sing awet khusus ing suku cadang excavator sajrone 10 taun, kalebu ing saindenging jagad. pasar-pasar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik

 

1. pengenalan produk

 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik ora ana hubungan mekanik antarane pedal akselerator lan katup throttle kanthi kontrol throttle elektronik. Nanging, posisi katup throttle (yaiku, jumlah udara ing mesin) dikontrol kanthi lengkap dening piranti lunak ETC liwat motor listrik.


 Nanging mung mbukak utawa nutup katup throttle kanthi ngirim sinyal anyar menyang motor listrik minangka kondisi loop sing mbukak lan ndadékaké kontrol sing ora akurat. Mangkono, umume yen ora kabeh sistem ETC saiki nggunakake sistem umpan balik loop tertutup.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

EX200 - 5 / ZAXIS200 / ZAXIS330

Jeneng Part

4614911 / 4360509

ember

Sekop

Kapasitas ember

1.0~1.5m³

Sertifikasi

CE

 

3.fitur produk lan aplikasi

4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik amarga wis kontak wiper rubbing marang unsur resistance, rereget lan nyandhang antarane wiper lan resistor bisa nimbulaké maca erratic. Solusi sing luwih dipercaya yaiku kopling magnetik, sing ora nggawe kontak fisik, mula ora bakal gagal amarga nyandhang. Iki minangka kegagalan insidious amarga bisa uga ora menehi gejala nganti ana gagal total.

 

4. rincian produk

1.4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik adopts asli micro-DC motor, kang nduweni kaluwihan saka kualitas dhuwur lan kacepetan dhuwur, gangguan kurang, torsi gedhe lan urip dhuwur.

2.100% jaminan kualitas, berkembang lan Pabrik tindakake asli;

Pangiriman kanthi cepet & rega sing kompetitif lan kualitas apik

Amarga iku jinis kartrij, iku gampang kanggo nginstal lan mbusak, lan wis maintainability banget.



Panas Tags: 4614911 Kontrol Mesin Motor Kontrol Throttle Elektronik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.