Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Wiper > 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli
4631128 Panel Kontrol Wiper Asli
  • 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli4631128 Panel Kontrol Wiper Asli
  • 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli4631128 Panel Kontrol Wiper Asli
  • 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli4631128 Panel Kontrol Wiper Asli
  • 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli4631128 Panel Kontrol Wiper Asli

4631128 Panel Kontrol Wiper Asli

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pasar bagean mesin konstruksi paling gedhe ing donya. Nganti saiki, perusahaan kasebut wis ana ing bisnis suku cadang excavator sajrone 12 taun. Kita duwe pengalaman jangka panjang lan layanan profesional ing bisnis iki. Perusahaan spesialisasi ing4631128 Panel Kontrol Wiper Asli, sing dikirim menyang Asia Tenggara lan negara liya. We look nerusake kanggo bisa bebarengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4631128 Panel Kontrol Wiper Asli

 

1. pengenalan produk

 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli Mode operasional saben duwe layar set-up lan layar tandha. Layar set-up digunakake kanggo input data ambane utawa slope menyang sistem kontrol mesin, nalika layar nunjukaké nuduhake posisi ember nyata relatif kanggo kontur dikarepake sak penggalian.


 Data dilebokake kanggo nyetel mode operasional dening operator ndemek layar ing kothak sing diwenehi label ing layar

 

2.Parameter produk spesifikasi

Model No

ZAXIS200 - 3 / ZAXIS220 - 3 / ZAXIS330 - 3

Jeneng Part

4631128

Tegangan Rated

24V

Panggonan Asal

CHINA

kasedhiyan

n Simpenan


3.fitur produk lan aplikasi

 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli Ketik angka numerik kanggo kemiringan utawa ambane sing dikarepake kanthi mencet siji utawa luwih kothak nganti nilai sing ditampilake padha karo nilai sing dikarepake.


 Sawise nyetel mode operasi, operator menet tombol pemicu kanggo ngaktifake kontrol mesin otomatis lan nampilake layar instruksi.


 Yen ngalih pemicu ora dipencet, tampilan bakal ngalih menyang layar pratondo 5 detik sawise input panel tutul pungkasan.

 

4. rincian produk

1.4631128 Panel Kontrol Wiper Asli

2. Kontrol panel sensitif
3. Gampang kanggo operate
4. Ora gampang rusak
5. Mangga mbayar manungsa waé kanggo test lan mbayar manungsa waé kanggo instalasi saka panel AC, ora gampang kanggo short-circuit.
 


Panas Tags: 4631128 Panel Kontrol Wiper Asli, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.