Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Pengisi Turbo Mesin Diesel > 49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger
49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger
  • 49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger
  • 49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger
  • 49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger
  • 49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger

49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger

KOVAX minangka perusahaan sing ngasilake lan ngedol turbocharger. Kita dumunung ing Kota Guangzhou, Provinsi Guangdong. Jembar lan ambane produk kita ora bisa ditandingi ing industri, ngidini kita ndhukung macem-macem aplikasi pasar ing saindenging jagad, ing antarane produk kasebut Ana 49134 - 00021 CE Sertifikasi Mesin Diesel Turbo Charger Pelanggan kita teka saka kabeh ndonya kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia, Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling apik kanthi rega paling apik. We look nerusake kanggo nindakake bisnis karo sampeyan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger

 

1. pengenalan produk

49134 - 00021 CE Sertifikasi Mesin Diesel Turbo Charger Bentenane sing signifikan antarane mesin diesel turbocharged lan mesin bensin tradisional sing disedot sacara alami yaiku hawa sing mlebu mesin diesel dikompress sadurunge bahan bakar disuntikake. Iki ngendi turbocharger kritis kanggo output daya lan efisiensi mesin diesel.

 

2.parameter produk spesifikasi

Nomer Model

EX300-5

Jeneng Part

49134 - 00021

Tipe Engine

6SD1 / RHC7

Garansi

6 wulan

Sertifikasi

CE


3.fitur produk lan aplikasi

 49134 - 00021 CE Sertifikasi Mesin Diesel Turbo Charger twincharger nuduhake mesin kanthi supercharger lan turbocharger. Pita, rantai, sumbu, lan gir minangka cara umum kanggo nyurung energi, nempatake beban mekanik ing mesin.


 Contone, ing siji-tataran ngedongkrak kacepetan siji engine roller-Roysmelin, supercharger nggunakake bab 150 daya kuda (110 kW). Nanging, keuntungan ngluwihi biaya; kanggo supercharger drive 150 HP (110 kW), mesin ngasilake tambahan 400 HP (300 kW), gain net yaiku 250 HP (190 kW).


4. rincian produk

1.49134 - 00021 Sertifikasi CE Mesin Diesel Turbo Charger

2. Mudhunake inersia rotasi turbocharger kanthi nggunakake bagean radius ngisor lan keramik lan bahan sing luwih entheng
3. Ngganti rasio aspek turbin
4. Nambah tekanan udara ndhuwur-deck (discharge kompresor) lan nambah respon wastegate
5. Ngurangi kerugian gesekan bantalan, contone, nggunakake bantalan foil tinimbang bantalan minyak konvensional
6. Nggunakake variabel-nozzle utawa twin-gulung turbocharger

 


Panas Tags: 49134 - 00021 CE Sertifikasi Mesin Diesel Turbo Charger, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.