Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Excavator Turbocharge Kab > 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine
49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine
  • 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine
  • 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine
  • 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine
  • 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine

49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine

Guangzhou Jianleshun Machinery Equipment Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif sing fokus ing pasokan aksesoris excavator. Kita duwe kekuatan kanggo adol lan nyuplai kabeh jinis bagean mesin konstruksi ing China amarga kita duwe saluran pasokan sing stabil lan ngerti pasar iki. We utamané menehi hasil ing 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine Biasane kita bisa kanggo nyedhiyani produk luwih lengkap lan biaya-efektif kang ngirit wektu lan dhuwit. Produk kita wis didol ing saindenging jagad, lan kita uga entuk akeh kemitraan sing migunani

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine

 

1. Pengenalan produk

 49189 - 00911 Mesin Turbocharger Excavator 6.5KG Ing aplikasi turbocharger mesin bensin, tekanan dorongan diwatesi kanggo njaga kabeh sistem mesin, kalebu turbocharger, ing sawetara operasi desain termal lan mekanik.


 Mesin overboosting asring ngrusak mesin ing sawetara cara, kalebu pre-ignition, overheating, lan overstressing hardware internal engine.

 

2.parameter produk spesifikasi

Bahan bakar

Diesel

Jeneng Part

49189 - 00911

merek dagang

Raja Emas

Tipe Engine

4D87

warna

Padha karo Foto

 

3.fitur produk lan aplikasi

 49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine Mbukak wastegate ngidini keluwihan energi kanggo turbin kanggo lulus lan langsung menyang exhaust pipe, saéngga nyuda meksa ngedongkrak.


 Wastegate bisa dikontrol kanthi manual (asring katon ing pesawat) utawa dening aktuator (ing aplikasi otomotif, asring dikontrol dening unit kontrol mesin).

 

4. rincian produk

1.49189 - 00911 6.5KG Excavator Turbocharger Engine

2. Kajaba iku, yen muncung, lading sisih turbin uga reged banjur cukup online ora bisa diprodhuksi kanggo pembakaran.

3. Nyandhang lan luh saka bantalan turbocharger

4. Nggunakake variabel-nozzle utawa twin-gulung turbocharger

 


Panas Tags: 49189 - 00911 Mesin Turbocharger Excavator 6.5KG, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.