Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Excavator Turbocharge Kab > 4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9
4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9
  • 4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C94W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9
  • 4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C94W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9

4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing Guangzhou. Produk utama yaiku pompa banyu mesin Excavator 4W-0253 107-7701 kanggo C7 / C9. Urip kanthi kualitas, berkembang kanthi layanan, lan tansah netepi prinsip netepi kontrak lan netepi janji. Kita seneng reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad amarga produk berkualitas tinggi, rega sing cukup lan layanan profesional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9


introduksi produk

4W-0253 107-7701 Excavator engine pump banyu kanggo C7 / C9 Fungsi saka pump banyu kanggo pressurize coolant kanggo mesthekake yen circulates ing sistem cooling. Njupuk adoh panas. . Priksa manawa mesin ora overheating. Ing blok silinder mesin excavator, ana saluran banyu kanggo macem-macem sirkulasi banyu cooling, sing disambungake menyang radiator (umume dikenal minangka tank banyu) diselehake ing ngarep mobil liwat pipa banyu kanggo mbentuk banyu gedhe. sistem sirkulasi.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Pompa Air Motor Kab

Bagian No

4W - 0253 107 - 7701

Nomer Model

C7 / C9

Model NO

3116

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

Fitur produk lan aplikasi

4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9 Pompa banyu nyurung coolant saka radiator liwat sistem coolant, menyang mesin lan bali menyang radiator. Panas sing coolant dijupuk saka mesin ditransfer menyang udhara ing radiator. Tanpa pompa banyu, coolant mung dumunung ing sistem.

 

Detail Produk

1. Nggunakake sistem antilag

2. Nggunakake variabel-nozzle utawa twin-gulung turbocharger

3. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck

4.Using kaping turbocharger sequentially utawa ing podo karo

5.4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9

Panas Tags: 4W-0253 107-7701 Pompa banyu mesin Excavator kanggo C7 / C9, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.