Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Parts Relay Excavator > 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V
5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V
  • 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V
  • 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V

5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. didegaké ing Guangzhou, China ing 2009. Wis pengalaman sugih lan reputasi apik ing lapangan iki. Iku kalebu bagean kayata Volvo, Hyundai, Doosan, Komatsu, Caterpillar, Case, Kobelco, etc. Mesin menehi sawetara lengkap spare parts. Antarane wong-wong mau, ana 5 - 82550 - 030 - 0 Original Preheating Relay 24V ing antarane produk operasi, looking forward kanggo kerjasama kita

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V

 

1. pengenalan produk

 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli Relay preheating 24VA kalebu ing bidang teknologi excavator.


 Relay preheating sacara teknis kalebu mikrokomputer chip tunggal, sensor arus, awak relay lan rong amplifier, ing endi siji ujung kontak relai sing biasane mbukak disambungake karo anoda sumber daya, ujung liyane kontak biasane mbukak awak relay disambungake karo plug preheating saka mobil diesel liwat sensor saiki,

 

2.Parameter produk spesifikasi

Jinis

Kothak Kontrol Relay Excavator

Bagian No

8-94258-014-0

Model No

EX400-3

Tegangan

24v

warna

ireng

 

3.fitur produk lan aplikasi

 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli Sinyal output 24V saka sensor saiki digedhekake dening amplifier kapindho banjur disambungake menyang pin 13 saka mikrokomputer chip tunggal, pin 12 saka mikrokomputer chip tunggal disambungake karo a kontrol coil awak relay liwat amplifier pisanan, sinyal fault output dening pin 8 saka mikrokomputer chip siji disambungake karo port input saka ECU engine, lan pin 10 saka microcomputer chip siji disambungake karo kontrol. output sinyal mburi ECU engine.


 Miturut model sarana, sirkuit ngawasi lan nglindhungi fault dumadi saka mikrokomputer chip siji lan sensor saiki ditambahake menyang relay preheating tradisional.

 

4. rincian produk

1.5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V

2. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet
3. kasedhiyan jangka panjang (ora usang)
4. pangopènan gampang
5. gagal sistem kontrol aman kang cyber aman lan insensitive kanggo elektro Magnetik



Panas Tags: 5 - 82550 - 030 - 0 Relay Preheating Asli 24V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.