Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Air Conditioner > 51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel
51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel
  • 51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel
  • 51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel

51586-17813 High Efficiency Air Conditioner Control Panel

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Produk operasi kalebu Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lan sapiturute. Ana uga 51586-17813 panel kontrol Air Conditioner Efisiensi Tinggi kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. nguber. Nyedhiyakake para pelanggan kanthi rega sing kompetitif ing pasar minangka perkara sing kudu ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

51586-17813 Dhuwur Efficiency Air ControlPanel

 

1. pengenalan produk

51586-17813 High Efficiency Air Conditioner panel kontrol Layar instruksi nampilake profil dikarepake karo baris lan data ambane utawa bahan gadhah, lan nuduhake grafis saka posisi ember nyata relatif kanggo profil dikarepake minangka ditemtokake dening sistem kontrol mesin.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pengontrol AC Excavator

Bagian No

51586-17813

Model No

SK200 - 8 / SK210 - 8 / SK250 - 8

Status kesehatan

anyar

kasedhiyan

Ing saham


3.fitur produk lan aplikasi

 -17813 Panel kontrol Air Conditioner Efisiensi Dhuwur Saben mode operasi duwe layar persiyapan lan layar indikasi. Layar persiyapan digunakake kanggo ngetik data ambane utawa bahan menyang sistem kontrol mesin, nalika layar instruksi nuduhake posisi ember nyata relatif kanggo profil sing dikarepake nalika ngeduk.


 Data dilebokake dening operator sing ndemek layar ing kothak sing ditandhani ing layar kanggo nyetel mode operasi

 

4. rincian produk

1.51586-17813 Panel kontrol Air Conditioner Efisiensi Tinggi

2. Gampang tetep lan disambungake mbukak
3. efisiensi dhuwur lan konsumsi kurang
gesekan 4.Low njamin efficiency dhuwur lan umur dawa
5. Desain struktur sing prasaja lan dipercaya
 


Panas Tags: 51586-17813 Panel Kontrol AC Efisiensi Tinggi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.