Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Akselerasi Kab > 523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor
523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor
  • 523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor
  • 523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor
  • 523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor
  • 523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor

523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor

Guangzhou jianleshun Co., Ltd ditemokaké ing taun 2009, spesialis ing bisnis suku cadang excavator,kayata: 523 - 00006 220N Traction Force Accelerator Motor,throttle motor,pressure sensor,turbochargerï¼¼Œkatup kontrol diagnostik. Nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo akeh pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor

 

1. Pengenalan produk

523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor pengontrol throttle elektronik ningkatake kinerja dibandhingake karo pengontrol throttle mekanik biasa.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

DH220 - 5 / DH225 - 7

Nomer Part

523 - 00006

Bahan

baja

Jinis

Stepping Motor Gubernur Motor

Tegangan

24V

Sertifikasi

CE

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor pengontrol throttle elektronik malah mesthekake luwih cilik kemungkinan kendharaan ora bisa dikendhaleni lan dadi luwih cilik kemungkinan kacilakan utawa kacilakan.

 

4. Detail Produk

Akurasi data sing luwih gedhe nambah kemampuan drive kendaraan, sing bakal menehi respon lan ekonomi sing luwih apik.

Pengontrol throttle listrik kurang mbutuhake pangopènan. Amarga kabeh bagean sing rumit saiki wis dibusak, kemungkinan rusak lan rusak luwih sithik. Iki saliyane uga ngirit biaya pangopènan lan umur luwih dawa lan daya tahan kendaraan.

Pangiriman cepet kanthi rega sing apik

4.523 - 00006 220N Daya Traksi Akselerator Motor operasi stabil lan umur dawa

 


Panas Tags: 523 - 00006 Motor Akselerator Daya Traksi 220N, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.