Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Gubernur Throttle Motor > 525 4479 Engine throttle motor gubernur
525 4479 Engine throttle motor gubernur
  • 525 4479 Engine throttle motor gubernur525 4479 Engine throttle motor gubernur
  • 525 4479 Engine throttle motor gubernur525 4479 Engine throttle motor gubernur
  • 525 4479 Engine throttle motor gubernur525 4479 Engine throttle motor gubernur
  • 525 4479 Engine throttle motor gubernur525 4479 Engine throttle motor gubernur

525 4479 Engine throttle motor gubernur

KOVAX melu ing industri spare parts excavator kanggo 10 taun, duwe pengalaman sugih ing industri, bisa pas wektune lan pemikir kanggo customer kanggo ngatasi masalah sing gegandhengan aksesoris.specializing ing produksi 525 -4479 Engine throttle motor governor,throttle motor,sensorï¼ Œturbocharger,alat diagnostik lsp. Kualitas apik tenan, Stok Opulent, Layanan paling apik, kerja tim Optimis. Kita tulus menehi semangat, layanan profesional lan nimbang saben pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku 525 4479 Engine throttle motor gubernur saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

525 -4479 Engine throttle motor gubernur

 

1. Pengenalan produk

525 4479 Interaksi gubernur motor throttle engine saka spring gubernur lan gubernur mekanik nahan throttle ing rpm mesin sing dikarepake adhedhasar keseimbangan gaya lan kondisi beban / operasi.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E305E / E307D2 / E308E2

Nomer Part

525 - 4479

warna

ireng

Tipe Drive

Penggerak Listrik

kasedhiyan

ing Simpenan

Bobot

1-5 kg

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

525 -4479 Engine throttle motor gubernur nggunakake flyweights kanggo nggawe pasukan adhedhasar mati kacepetan crankshaft kang imbang dening pasukan spring gubernur. Kacepetan mesin paling dhuwur dibedakake kanthi nambah gaya pegas supaya bisa mlaku luwih cepet utawa ngurangi gaya mlaku luwih alon.

 

4. Detail Produk

1.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

Keandalan & Kekiatan sing Apik, Umur Urip dawa

3.525 -4479 Engine throttle motor gubernur digawe ing China

4. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik



Panas Tags: 525 4479 Engine throttle motor governor, Produsen, Supplier, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.