Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300
539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300
  • 539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300
  • 539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300

539-00076A Excavator Monitor Tampilan Panel DX300

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing pusat dagang paling gedhe saka suku cadang alat berat ing Guangzhou, China. Produk utama yaiku 539-00076A Excavator Monitor Display Panel DX300 Kita nyedhiyakake pengadaan siji-mandeg suku cadang kanggo alat berat, kita duwe dodolan lan teknologi profesional. , inovasi, harmoni, welcome kanggo nggawe hubungan kerjasama karo kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


539-00076AExcavator Monitor Panel Tampilan DX300

 

introduksi produk

539-00076AExcavator Monitor Panel Display Panel DX300A minangka area sing rata, asring vertikal, ing ngendi instrumen kontrol utawa pemantauan ditampilake utawa minangka unit tertutup sing minangka bagean saka sistem sing bisa diakses pangguna, kayata panel kontrol keamanan. sistem (uga disebut unit kontrol).

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

DX300 DX140 DX350 DX225 DX380

Nomer Part

539 - 00076A / B / C

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

539-00076AExcavator Monitor Panel Tampilan DX300Dheweke ditemokake ing pabrik-pabrik kanggo ngawasi lan ngontrol mesin utawa jalur produksi lan ing panggonan kayata pembangkit listrik tenaga nuklir, excavator lan komputer mainframe. Panel kontrol lawas sing paling kerep dilengkapi tombol push lan instrumen analog, dene saiki ing akeh kasus layar demek digunakake kanggo ngawasi lan tujuan kontrol.

 

Fitur produk lan aplikasi

1.539-00076AExcavator Monitor Panel Tampilan DX300

2. Kerajinan sing ketat, ngirit wektu lan tenaga

3. mesin teknologi dhuwur kuwat, dipercaya, ekonomi

gesekan 4.Low njamin efficiency dhuwur lan umur dawa

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur








Panas Tags: 539-00076A Panel Tampilan Monitor Excavator DX300, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.