Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail
55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail
  • 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail
  • 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail
  • 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail
  • 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing aksesoris excavator. Produk grosir utama yaiku 55PP32-01 Excavator fuel common rail sensor tekanan. Kita seneng reputasi dhuwur kanggo produk kualitas stabil lan uga ditampa dening pelanggan domestik lan manca. "Kualitas pisanan, layanan pisanan" minangka prinsip kita, kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan

Model:55PP32-01

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

 

introduksi produk

55PP32-01 Excavator sensor tekanan common rail Sensor tekanan common rail dibutuhake kanggo mesin diesel common rail. Tekanan rel umum minangka parameter penting saka sistem rel umum diesel. Saiki, tekanan ril umum saka sistem rel umum mesin diesel owah-owahan ing wektu nyata, lan jumlah injeksi bahan bakar langsung ana hubungane karo tekanan rel umum.

 

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Sensor Tekanan Excavator

Bagian No

55PP32 - 01

Bahan

alumunium

Resolusi

dhuwur

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

55PP32-01 Excavator fuel common rail sensor tekanan Bahan bakar mili menyang common rail pressure sensor liwat bolongan cilik ing common rail, lan bahan bakar pressurized tekan diaphragm sensor liwat bolongan wuta. Déwan sensor (piranti semikonduktor) sing ngowahi sinyal tekanan dadi sinyal listrik dipasang ing diafragma iki, sinyal sing diasilake sensor kasebut minangka input menyang sirkuit deteksi, sinyal pickup digedhekake lan dikirim menyang ECU

 

Detail Produk

1. bobot entheng

2. operasi dipercaya,

3. struktur prasaja

4.55PP32-01 Bahan bakar excavator sensor tekanan common rail

5.sensitivitas dhuwur lan bandwidth sinyal sudhut

Panas Tags: 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.